Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povukla suspenziju

Sud sportske arbitraže prihvatio žalbu Milana

Juventus - Milan
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
20.07.2018.
u 13:59

Milan se za novu sezonu pojačao hrvatskim reprezentativcima Ivanom Strinićem i Alenom Halilovićem, dok je u klubu još i Nikola Kalinić

Sud sportske arbitraže (CAS) prihvatio je u petak žalbu Milana na izbacivanje tog slavnog talijanskog kluba iz europskih natjecanja od strane Uefe. 

Uefa je suspendirala Milan zbog kršenja pravila o financijskom fair-playu, ali je CAS prihvatio žalbu 'rossonera', ustvrdivši da je" kršenja pravila bilo, ali da je kazna ipak prestroga i neproporcionalna".

>> Pogledajte kako su četiri vatrena odala počast Hrvoju Ćustiću

Cijeli slučaj je sada vraćen Uefi, koja mora brzo odlučiti jer su pretkola u Europskoj ligi, u koju se iz talijanskog prvenstva plasirao Milan, već počela.

Trener Milana Gennaro  Gattuso izrazio je zadovoljstvo odlukom. 

"Odluka je pravedna i sada nam ostaje čekati što će odlučiti Uefa. Mi smo plasman u Europu izborili pravedno i ja sam već počeo pripremati momčad za Europsku ligu".

Milan se za novu sezonu pojačao hrvatskim reprezentativcima Ivanom Strinićem i Alenom Halilovićem, dok je u klubu još i Nikola Kalinić. 

>> Pogledajte galeriju s dočeka Mariju Mandžukiću

Juventus - Milan
1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije