Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlučio!

Hoće li uzeti medalju ili ne? Evo što je Nikola Kalinić odgovorio

Nikola Kalinić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
20.07.2018.
u 10:05

Nakon odluke igrača i stožera da se Kaliniću također dodijeli srebrna medalja s prvenstva, stigao je odgovor Milanova napadača

Vatrenima je nakon srebrne medalje na SP-u priređen nezaboravan doček u Zagrebu. U autobusu s igračima i stručnim vodstvom hrvatske nogometne reprezentacije koji je iz zračne luke Franjo Tuđman do Trga bana Josipa Jelačića putovao više od pet i pol sati s obzirom na broj putnika koji je putovao u Rusiju.

Nedostajao je Nikola Kalinić koji u utakmici protiv Nigerije nije želio ući u igru. Nakon toga hrvatski napadač napustio je kamp i vratio se u domovinu. Nakon povratka srebrnih vatrenih postavilo se pitanje hoće li Nikola dobiti medalju.

>> Pogledajte najbolje trenutke s dočeka vatrenih

Nakon odluke igrača i stožera da se Kaliniću također dodijeli srebrna medalja s prvenstva, stigao je odgovor Milanova napadača.

– Hvala vam na medalji, ali ja nisam igrao u Rusiji! – rekao je Nikola Kalinić, pišu Sportske novosti.

Nikola se zahvalio suigračima i stožeru na ukazanoj časti. Reprezentaciju je napustio dva dana nakon prve utakmice i odmarao se mjesec dana.

Kalinić već tjedan dana trenira u Milanu i čeka rasplet oko transfera u madridski Atletico. Milan se dogovorio za transfer Kalinića koji uključuje posudbu vrijednu dva milijuna eura s obvezom otkupa ugovora za 18 milijuna eura.

Treba li Nikola Kalinić uzeti srebrnu medalju?

Komentara 42

Avatar rubinet
rubinet
10:10 20.07.2018.

Jedini ispravan odgovor."..Ne hvala..nisam zaslužio"

DU
Deleted user
10:24 20.07.2018.

Ja bi nju sportskoj redakciji V.L. neka pate gledajaći je !

ZA
zagabria1
10:20 20.07.2018.

Svaka čast i stožeru i Kaliniću. I stožer ali i Kalinić ispravno su postupili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije