Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ IH NISMO UPOZNALI

Suci iz Turske dijele pravdu u Maksimiru

Europa League - Round of 32 First Leg - Krasnodar v GNK Dinamo Zagreb
SERGEY PIVOVAROv/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
24.02.2021.
u 08:07

Ovaj 34-godišnjak postao je Fifin sudac 2017. godine i nikad nije sudio našim klubovima ili reprezentacijama

Uefa je odredila suce za uzvratne utakmice šesnaestine finala Europske lige. Tako je za maksimirski sraz Dinama i Krasnodara delegirala turske suce koje predvodi Halil Umut Meler.

Ovaj 34-godišnjak postao je Fifin sudac 2017. godine i nikad nije sudio našim klubovima ili reprezentacijama. No dijelio je pravdu i u dosta jakih susreta. Uz 13 utakmica turske Super lige sudio je i četiri međunarodne utakmice, od čega dvije u Europskoj ligi te po jednu u Ligiprvaka i Ligi nacija.

U Ligi prvaka sudio je susret Manchester Cityja i Marseillea u grupnoj fazi. Sudio je još jednom engleskom velikanu, Arsenalu u Europskoj ligi protiv Moldea.

Nadamo se da će dobro odraditi svoj posao i da će plavi u četvrtak proći, pa onda u petak čekati ždrijeb osmine finala.

U tom se ždrijebu više ne gleda koeficijent i nema nositelja, već svatko može izvući svakoga, a u ‘zdjeli’ će biti puno zanimljivih imena, prolaznih, ali i jako atraktivnih suparnika. 

Komentara 1

DU
Deleted user
09:20 24.02.2021.

Opća opasnost. Kad namještaju utakmice stave Tudčina, Portugalca ili Rumunja. Dinamo oprez. Svaki start vas može koštati isključenja, a ne daj Bože kontakt u šesnaestercu, ziher penal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije