Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska

Subašić zabio iz slobodnjaka: Ja sam hrvatski Chilavert

Ledeno doba
Foto: Reuters
1/2
19.05.2012.
u 12:02

Danijel Subašić (27) u petak navečer prometnuo u igrača utakmice. Golman Monaca golom iz slobodnog udarca donio je 2-1 pobjedu svom klubu na gostovanju kod Boulognea u posljednjem 38. kolu francuske druge lige!

Bivši golman Hajduka pri rezultatu 1-1 odvažio se  u 57. minuti izvesti slobodnjak s 19 metara te je poslao loptu u desni kut Germainova gola. Subašiću je to prvi gol u karijeri, a do kraja utakmice uspio je svoju mrežu sačuvati netaknutom nakon što je Monaco u 70. minuti ostao s igračem manje.

- Prije utakmice na treningu vježbali smo slobodne udarce i dvojica suigrača nikako nisu mogli pogoditi. Ja sam namjestio loptu na 18 metara i od tri zabio dva. Trener Marco Simone pitao me mogu li to ponoviti na utakmici, a ja sam mu rekao, naravno da mogu!. A kada se ukazala prilika u 57. minute trener me pogledao i poslao na udarac. Bio sam siguran da ću zabiti i poslati hrvatski Chilavert. Točno sam vidio onaj kut koji sam i pogodio. Kada sam išao prema lopti na stadionu je zavladala grobna tišina. Svi su mislili da sam lud, a kasnije je nastala erupcija oduševljenja – rekao je Subašić koji će se A-vrsti priključiti u ponedjeljak u Rovinju, jer mu je Bilić dao jedan slobodan dan.

 

Ključne riječi

Komentara 7

LC
luka_cro
12:54 19.05.2012.

Izgleda da je sa Srnom dobar :)

OB
-obrisani-
15:08 19.05.2012.

Bravo Suba...

SN
snovakor
06:44 20.05.2012.

hahahaha ... jedan kao ni jedan !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije