Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Subašić slavio sa Monacom kod Villarreala, remi Porta i Rome

Monaco
Reuters/PIXSELL
17.08.2016.
u 22:57

Celtic je u Glasgowu svladao izraelsku Hapoel Be'er Shevu 5:2, a susret su obilježili i domaći navijači koji su mahali zastavom Palestine zbog koje bi ih Uefa mogla teško kazniti.

Nakon jučerašnjih pet, play-off Lige prvaka donio nam je novih pet okršaja za plasman u elitno klupsko natjecanje. 

Porto - Roma 1:1

Roma se sa gostovanja kod Porta u Rim vraća s 1:1. Dobro je 'vučica' otvorila utakmicu i nakon rane poluprilike Salaha u 13. se minuti Edin Džeko našao praktički pred praznim golom kada je loptu ispustio Iker Casillas, no bh reprezentativac ponovno je podsjetio na loše navike iz prošle sezone te je grozno pucao pa je propala velika prilika za rano vodstvo gostiju, piše Goal.com

Međutim, u 21. minuti Felipe je imao tu nesreću da ga lopta nakon jednog centaršuta pogodi u nogu i ode u mrežu za 1:0 Rome. Prijetila je Roma u nastavku preko Salaha i Nainggolana, no nije bila precizna, a onda je Vermaelen nakon žutog u 28., neoprezno dobio drugi žuti u 41. minuti i tako ostavio svoju momčad na cjedilu. 

Krenuo je oštro Porto u nastavku, a u 61. minuti Emerson je u svom šesneastercu igrao rukom pa je tako Andre Miguel Valente Silva s bijele točke pogodio za izjednačenje. Imao je Porto u nastavku više od igre, no rezultat se nije mijenjao. Edin Džeko igrao je cijelu utakmicu. 

Villarreal - Monaco 1:2

Monaco je na gostovanju kod Villarreala slavio 2:1 i tako stekao dobru prednost uoči uzvrata na svom terenu. Već u trećoj minuti Alfred N'Diaye je srušio protivnika grubim startom u svom šesnaestercu, a s bijele točke je bio precizan Fabinho. 

Malo po malo oporavljao se domaćin, a u 36. minuti Pato je zabio glavom iz blizine nakon što mu je savršeno glavom asistirao Borre Santos. Monaco je ipak na kraju slavio i to golom Bernarda Silve koji je u 72. minuti u punom sprintu predriblao nekoliko igrača, pogodio nekoga od igrača te je lopta promijenila smjer i prevarila golmana. Danijel Subašić branio je cijelu utakmicu za Monaco. 

Izvještaje ostalih utakmica play-offa Lige prvaka pročitajte na portalu Goal.com.

Ostali rezultati:

Celtic - Hapoel Be'er Sheva 5:2

Ludogorec - Viktoria Plzen 2:0

Dundalk - Legia 0:2

Danas je odigrana i jedna utakmica play-offa Europske lige u kojoj je Saint Etienne na gostovanju kos Beitar Jerusalema slavio 2:1. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije