Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN NASTUP

Subašić: Hrvatska je pokazala da je među 10 najboljih reprezentacija na svijetu

Kalinić i Subašić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
08.10.2016.
u 12:27

- Jako smo sretni zbog Mandžukića, on je naš prvi napadač i to je potvrdio. Naravno, čestitam i svim suigračima na dobroj predstavi, posebno Mitroviću na prvijencu, i vjerujem da će nam ovo biti dobar poticaj za dalje, prvenstveno za susret s Finskom - rekao je Subašić

Hrvatska je na gostovanju kod Kosova u kvalifikacijama za SP 2018. godine stigla do prve pobjede. Vatreni su zabili šest golova, a mrežu je netaknutom sačuvao prvi vratar Danijel Subašić.

- Vidio sam vrlo dobru i efikasnu Hrvatsku. Rano smo zabili gol zahvaljujući izvrsnoj reakciji Marija Mandžukića, kojemu čestitam na sva tri poteza za pogotke. Jako smo sretni zbog Mandžukića, on je naš prvi napadač i to je potvrdio. Naravno, čestitam i svim suigračima na dobroj predstavi, posebno Mitroviću na prvijencu, i vjerujem da će nam ovo biti dobar poticaj za dalje, prvenstveno za susret s Finskom - rekao je Subašić za hns-cff.hr.

Subašić je jako zadovoljan reprezentacijom.

- Hrvatska je među deset najboljih reprezentacija svijeta, to smo pokazali i u rujnu protiv Turske, jedino nam je tada nedostajalo i malo sreće s vratnicama. Nije nikome lako zabiti šest golova, ali tako je to u nogometu - protiv Turske nije ništa htjelo ući, sada smo realizirali skoro sve prilike. Odigrali smo dobru i odgovornu utakmicu na zahtjevnom terenu i možemo biti vrlo zadovoljni igrom i rezultatom koji smo ostvarili - zaključio je vratar Monaca i Hrvatske.

A prvi pogodak za Hrvatsku zabio je branič Rijeke Matej Mitrović kojem je to bio drugi nastup.

- Nažalost, priliku sam dobio jer se Ćorluka ozlijedio, ali pokušao sam je iskoristiti najbolje što mogu. Sretan sam i zadovoljan, a fenomenalan je osjećaj zabiti prvijenac. Bilo mi je lakše u drugom poluvremenu jer smo već riješili utakmicu, a potrudio sam se što bolje uklopiti i nadam se da sam to dobro odradio - rekao je Mitrović.

Komentara 4

RA
radekbrod
17:34 08.10.2016.

ljepo su ti skandirali u skadru ubi srbina

RI
rikavac
13:48 08.10.2016.

Jest pokazala je na zadnjem Euru da smo uz trenera Cacica medju pet. Da je neko strucniji na klupi mozda bi i povjerovao a posto je Cacic to je za ne povjerovat.

Avatar cera
cera
13:52 08.10.2016.

Ajmo prvo skočit pa onda reć hop

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije