Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI VEZNJAK

Marko Rog: Hrvatska je toliko jaka da joj umjesto igrača Reala igra - igrač Reala!

Rog
Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL
1/9
08.10.2016.
u 11:24

- Uvjerljivo smo dobili utakmicu, upisali tri boda i dodatno se napunili samopouzdanjem prije Finske. Stvarno nije moglo biti bolje, atmosfera je sada još bolja, te smo svi potpuno okrenuti Finskoj - rekao je Marko Rog

Marko Rog u albanskom Skadru upisao je peti nastup za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Mladi veznjak Napolija za A vrstu debitirao je u prijateljskom dvoboju protiv Argentine još prije gotovo dvije godine (studeni 2014.) kada su se kockaste pričuve dostojno sučelile Lionelu Messiju i društvu, piše Goal. Protiv Kosova na travnjaku je bio od 71. minute, imao i veliku prigodu za postizanjem prvijenca u reprezentaciji. Ipak, Rog je u mat-situaciji tukao pored gola. Hrvatska reprezentacija sada je u Tampereu gdje se priprema za nedjeljni obračun s Finskom...

- Sve ste vidjeli, u Skadru je bilo odlično. Baš odlično! Uvjerljivo smo dobili utakmicu, upisali tri boda i dodatno se napunili samopouzdanjem prije Finske. Stvarno nije moglo biti bolje, atmosfera je sada još bolja, te smo svi potpuno okrenuti Finskoj - rekao je Marko Rog koji je u Skadru upisao prvu službenu utakmicu još od playoff faze Lige prvaka protiv Salzburga:

- Da, tako je ispalo. Ma to je sasvim normalno kada dođete u novi klub, u novu sredinu. Nisam imao zagarantirano mjesto niti po dolasku u Dinamo, pa sam se izborio za minutažu. Razgovaram s trenerom, ljudi u klubu su jako zadovoljni sa mnom, radim vrlo ozbiljno pa vjerujem da ću uskoro upisati i debi za Napoli. Nije jednostavno samo tako upasti u prvu momčad, posebno kada svi igraju dobro i pobjeđuju, ali vjerujem u sebe, te sam siguran da ću iskoristiti svaku priliku koja mi se pruži.

Hrvatska je u Skadru odigrala sjajnu utakmicu bez Modrića, Rakitića, Pjace, Lovrena...

- Bedasto je uopće pričati koliko nam znače i nedostaju takvi igrači, radi se o pravim zvijezdama koji igraju u najvećim svjetskim klubovima. I normalno je da smo s njima puno jači. No, Hrvatska ima kvalitetu i širinu, pa naš izbornik ima dovoljno kvalitetnih rješenja na svim pozicijama. Evo, nama je protiv Kosova umjesto igrača Real Madrida zaigrao - igrač Real Madrida, haha. Stvarno dobro zvuči, zar ne? Šalim se, ali imamo odličnu momčad, puno dobrih igrača, pa vjerujem da ćemo i dalje razveseljavati naše navijače, te ostvarivati željene rezultate.

>> Što je još rekao Marko Rog pročitajte ovdje

Komentara 6

CR
crodijaspora
13:28 08.10.2016.

Bravo Marko ,odličan igrač samo je pitanje vremena kad će za Napoli zaigrati.Koliko je dobar vidi sad dinamo kako izgleda bez njega.

NN
nitko_nema_što_Klobuk_imade...
13:02 08.10.2016.

Moćni smo.

PO
poprikusa
12:57 08.10.2016.

kako to Lovren? pa cijelo euro smo bez njega!! ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije