Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka - Urugvaj 20.30

Suarez: Do smrti ćemo se boriti za treće mjesto!

Luis Suarez
PIXSELL
10.07.2010.
u 14:17

U sastav Urugvaja vraća se Suarez, Nijemci će biti ojačani povratkom Müllera, a izborniku Löwu ponuđen je novi ugovor

Dva polufinalna gubitnika, Njemačka i Urugvaj, u subotu u okršaju za treće mjesto odlučuju tko će se kući vratiti s odličjem. Nijemci su branitelji bronce od prije četiri godine, svladali su tada Portugal s 3:1.

Obje momčadi tuguju zbog polufinalnih poraza i tko prije dohvati ravnotežu bit će favorit u tvom psihološkom dvoboju. Igrači moraju shvatiti da im je to iznimno važna utakmica, da se osvajač bronce kući vraća kao pobjednik. Za razliku od osvajača srebra, koji SP napušta kao gubitnik.

– Nije svejedno vratimo li se kući s medaljom ili bez nje, do smrti ćemo se boriti za to odličje – kaže Urugvajac Luis Suarez, strijelac tri gola, koji je zbog isključenja propustio polufinale.

I mladi Nijemac Thomas Müller vraća se u sastav nakon stanke zbog žutih kartona. Dodajmo da Müller, Klose i Forlan (po četiri gola) još hvataju naslov najboljeg strijelca, a Kloseu treba jedan pogodak da se izjednači s Ronaldom, koji je s 15 golova najbolji strijelac svih SP-a. Inače, Nijemci su Joachimu Löwu ponudili novi, dvogodišnji ugovor.

Komentara 23

OB
-obrisani-
22:57 10.07.2010.

danebi ,hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa :-))

10
101lakeoswego
14:24 10.07.2010.

to su igraci koji se ne boje onih kaj su 26 puta veci i jaci, koji miler kog vraga vide u njemu, tu me cudi kak svobe nisu napisale da spanjolci nude 50 milijuna eura hehehehehheehehe, i danas smo procitali da je cijena turcina ozlija skocila sa 13 na 15 milijuna eura, sad samo moraju pronaci i kupca hehehehehehehehe, urugvajci su kraljevi za svobe ak uzmemo u obzir da su 2600% manji i slabiji nek svobi hehehehehehehehe

DA
danebi
22:46 10.07.2010.

luena, ti si odvratna. Valjda si zato non stop na forumu, ko bi s takvom izdrzao....!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije