Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legende Dinama
Povratak na članak

'Stvaramo negativu, a dečki nikada nisu bili bolji u LP-u. Svaka im čast!'

Momčad i trener Nenad Bjelica iz ove Atalantine lekcije moraju izvući greške i krenuti popravljati sve što nije funkcioniralo na San Siru

Komentari 7

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
20:50 28.11.2019.

Bravo BBB i Dinamo!

VL
WE
WESTCHESTER
04:06 29.11.2019.

Nisam navijac Dinama ali iskreno evo vise od godinu dana uzivam u njihovom prekrasnom nogometu, izgubiti jednu utakmicu i to od kvalitetnog protivnika neznaci nista, Dinamo ce pobjediti sljedecu utakmicu i sve ce biti po starom, Bjelica svaka cast.

VL
Avatar doog_kool
doog_kool
22:39 28.11.2019.

Dinamo je u ovoj grupi lige prvaka odigrao po dva susreta sa atalantom i sahtarom. U oba slucaja nije izgubio,protiv atalante gledajuci bodovno je omjer 3:3, protiv sahtara 2:2. To je iznad ocekivanja i realno treba cestitat bjelici i igracima. Sve ostalo su suplje price. Mozda nas sreca pomazi pa se u zadnjem kolu grupa rasplete tako da izborimo europa ligu i to bi bilo super,a ako i ne bude tako nema veze. Ostali HNL klubovi nek se ugledaju na dinamo i pokusaju bit jaci,bolji i konkurentniji,tako ce i kvaliteta lige porasti,a samim time i izdanja nasih klubova u europi. Tesko je u europi bit na nivou kada u domacem prvenstvu nemas ozboljnih protivnika.

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
21:25 28.11.2019.

Momčad i trener Nenad Bjelica iz ove Atalantine lekcije moraju izvući greške i krenuti popravljati sve što nije funkcioniralo na San Siru. -------- Glupost. Toliko gresaka nece vise nikada napraviti kao na San Siru. Treba vise poraditi na analizi utakmice sa sahtarom. To se ne smije dogoditi. Ali i RB Laipzig je protiv Benfice isto u posljednjim trenucima dao dva gola. ----- Benfica kao i Dinamo. Bez discipline i kazna je logicna. Znaci logicno bi bilo raditi na disciplini. To je problem. ------- povijesnu sansu su prokockali i sad kao nije bitno bili su dobri. nisu bili dobri. ne bih ih ja kaznio ali skoro.

VL
PE
peronja
21:07 28.11.2019.

fakat se pretjeruje, mi njima 4 komada, oni nama 2, a ispada kao da smo mi primili svih 6...

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:59 28.11.2019.

Liga prvaka je prokockana u sudačkoj nadoknadi sa Šahtarom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.