Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGOVOR NA 4 GODINE

Strinić u Napoliju uzeo broj 3, Benitez: Još nije sasvim spreman

Ivan Strinić
SSCNapoli.it
05.01.2015.
u 16:24

- Strinić će utakmicu započeti na klupi. Ima dobru lijevu nogu, fizički je u dobrom stanju, ali još nije spreman za svih 90 minuta igre - kazao je trener Napolija Rafael Benitez.

Ivan Strinić i službeno je postao igrač Napolija nakon što je potpisao ugovor na četiri godine. Hrvatski reprezentativac i nekadašnji lijevi bek Hajduka i Dnipra uzeo je dres s brojem tri, a za novi klub bi mogao zaigrati već u utorak kada Napoli igra protiv Cesene.

- Strinić će utakmicu započeti na klupi. Ima dobru lijevu nogu, fizički je u dobrom stanju, ali još nije spreman za svih 90 minuta igre - kazao je trener Napolija Rafael Benitez.

Strinić je prije nekoliko dana prošao liječnički pregled u Napoliju i samo se čekao istek ugovora s ukrajinskim klubom (31. prosinca 2014.). Već je odradio nekoliko treninga sa svojom novom momčadi.

Osim Strinića, Napoli je doveo i napadača Manoloa Gabbiadinija koji stiže iz Sampdorije.

>> Ivan Strinić potpisao za Napoli, po sezoni će dobiti 1,6 milijuna eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije