Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP

Strinić: Bit će to drugačija utakmica od one na Euru

Ivan Strinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
02.09.2016.
u 10:25

Turska ima 5-6 promjena u momčadi, pomladili su se, bit će to sasvim drugačija utakmica nego na Europskom prvenstvu - kazao je Strinić

Nakon treninga naše nacionalne vrste, pred novinarima se pojavio Ivan Strinić. Osvrnuo se na nadolazeći sraz s Turskom u kvalifikacijama za SP.

- Mali problem bi nam mogao predstavljati prazan stadion, ali protiv toga ne možemo. Turska ima 5-6 promjena u momčadi, pomladili su se, bit će to sasvim drugačija utakmica nego na Europskom prvenstvu - kazao je Strinić i prokomentirao činjenicu da je ostao u Napoliju.

- Očekivao sam da ću promijeniti klub. Sada mi ne preostaje ništa drugo nego se nametnuti, dati sve od sebe da se izborim za minutažu. Stigao nam je Rog, i njega očekuje velika borba za poziciju u momčadi, u veznoj liniji smo stvarno jaki. No, sve je na njemu - zaključio je Strinić.

Andrej Kramarić istaknuo je:

- Znamo što nas očekuje protiv Turske, samo moramo ponoviti igru protiv njih s Europskom prvenstva. Baš ta nam utakmica mora biti put vodilja. Ako nastavimo u tom stilu neće biti problema. Turska se pomladila, bitno su drugačiji nego prije, svi želimo pobjedom otvoriti ove kvalifikacije - poručio je Kramarić.

Komentara 4

JU
Jure7
12:50 02.09.2016.

Strinic, Milic i Leovac... tri najbolja hrvatska lijeva beka....

DH
dalibor.hren
19:25 02.09.2016.

Jako pametna izjava, ovo će stvarno biti nova utakmica. Za Nobela!!!

MU
munjaaa
11:55 02.09.2016.

Čuj strinic komentira čovječe pa bar jednom dobro ubaci loptu manje pričaj Čačić te diže iz mrtvih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije