Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI KAPETAN

Modrić: Ovo je posljednja prilika da napravim nešto veliko s reprezentacijom

Luka Modrić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
01.09.2016.
u 18:29

- Atmosfera u reprezentaciji je odlična i ja ću se prvi truditi da tako ostane. To je prvi preduvjet da pokažemo prave igre na terenu.

Novi hrvatski kapetan Luka Modrić u ponedjeljak će protiv Turske (20.45) povesti reprezentaciju u novi ciklus kvalifikacija. Vatreni se bore za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji.

- Ovo je možda posljednja prilika za mene da napravim nešto veliko s reprezentacijom - rekao je Modrić za Hrvatsku nogometnu televiziju.

Osvrnuo se i na nastup Hrvatske na Euru u Francuskoj.

- Mislim da nije bilo uspješno. Ali, moramo se okrenuti prema naprijed i ispraviti ono što nije bilo dobro.

Protiv Turske na Maksimiru neće biti navijača zbog Uefine kazne.

- U Francuskoj se vidjelo koliko nam znači podrška navijača. Prazne tribine su hendikep, ali nažalost smo već odigrali nekoliko takvih utakmica. No, to nam ne smije biti alibi. Iza reprezentacije je bilo jako turbulentno razdoblje, ali smo uspjeli vratiti povjerenje javnosti i navijača. Nadam se da se u budućnosti više nećemo brinuti oko toga hoće li biti prazne tribine - rekao je Modrić i dodao:

- Atmosfera u reprezentaciji je odlična i ja ću se prvi truditi da tako ostane. To je prvi preduvjet da pokažemo prave igre na terenu.

Komentara 7

MA
marin746
21:29 01.09.2016.

bit ce jos prilika krivo sam napisao gore

PA
Pajkoslava
00:24 02.09.2016.

svaki put kad netko od igraca ili saveza kaze da je ovo posljednja prilika za nesto, onda sve zaseru.

ME
medved12
20:12 01.09.2016.

opet ništa kad nema para a za real igra ko zvijer kad nanjuši lovinu tj. novac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije