Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTRKA ODGOĐENA
Povratak na članak

Stravične scene na stazi: Nakon sudara se zabili u zid, dvojac hitno prebačen u bolnicu

Zbog stravičnih scena navijači su zabrinuto promatrali što se događa, ali nakon pola sata stigle su pozitivne vijesti od strane FIA-e

Komentari 2

DU
Deleted user
12:17 29.09.2019.

Zamolba: nemojte staviti znak videa u prvu sliku, a onda tamo u linku nema videa. Molim Večernji list, njegove novinare i uredništvo da se ne služe metodama malih bezimenih websiteova i njihovog click baita. Vi ste veliki i to vam mora biti ispod časti u ugleda. Jeste li vi jedan Večernji list ili Index portal ??

VL
KE
kentie
12:40 30.10.2019.

Drago mi je da postoji F2 u kategoriji GP-a FIA-e....naime, to je dobra predigra ali i filter za buduće vozače F1....Med toa, nekako mi se čini i pričini da je to "ukleta" klasa bolida di piloti stradavaju kao vrapci ii komarci te muve nakon zaprašivanja poljoprivrednih površina nasada i usjeva.....naime, nekad u povijesti GP-a oljiti Velikih nagrada, bilo je nepisano pravilo da "gostuju" van konkurencije u nastupu u F2 GP-piloti F1...pa tako su recimo sredinom 60-tih prošlega stoletja, gostovali u F2, GP- piloti F1: Graham Hill, John Surtees, Jochen Rindt i Jim Clark te redovito prolazili prvi ciljem, ali njihov trijumf nije bio bodovan....med' toa AD1967 potonji Jim Clark je gostovao i nastupio u trci F2 u njemačkom Hockenheimu, nastradao i poginuo na licu mjesta, zabivši se u drvo van trkaće staze...odonda i od tog tragičnog događaja, mislim da više nijedan GP-pilot F1 nije gostovao na trkama F2, odonda pa sve do dana današnjeg...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.