Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO NASTRADAO

Stravična ozljeda: Mladom veznjaku Chieva slomljena noga

Federico Mattiello
Foto: Reuters
1/2
08.03.2015.
u 16:51

Liječnička ekipa je intervenirala, no nije mogla puno učiniti. Mattiellu je slomljena noga te je ubrzo odnešen s travnjaka.

Mladi veznjak Chieva Federico Mattiello (19) teško je nastradao na utakmici s Romom. Radja Nainggolan startao je na njega nakon čega je Mattiello pao na tlo uz velike bolove.

Liječnička ekipa je intervenirala, no nije mogla puno učiniti. Mattiellu je slomljena noga te je ubrzo odnesen s travnjaka. Ako vas baš zanima kako je to izgledalo, možete pogledati u priloženom videu.

Federico Mattiello je inače igrač Juventusa koji je na posudbi u Chievu, a stara dama mu je odmah preko Twittera poslala poruku podrške.

>> Ovo se ne viđa često! Trener uveo sebe u igru i zabio gol pa obranio jedanaesterac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije