Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u Kitzbühelu

Stravičan pad: Švicarac se razbio pred ciljem jureći 140 km/h

Alpine Skiing - Men's Downhill
Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/8
22.01.2021.
u 13:32

Ostao je nepomično ležati, a svi su mu odmah priskočili u pomoć te je utrka prekinuta.

Stravične snimke obišle su svijet nakon što je tijekom utrke spusta na legendarnom Streifu u Kitzbühelu teško pao Švicarac Urs Kryenbühl.

Krv u žilama ledio je prizor kad je nesretni Švicarac pred ciljem nakon zadnjeg skoka i jureći brzinom od 140 km/h izgubio ravnotežu te pao, udario glavom i proklizao kroz cilj.

Alpine Skiing - Men's Downhill
1/8

Ostao je nepomično ležati, a svi su mu odmah priskočili u pomoć te je utrka prekinuta. Vodeći Beut Feuz u nevjerici je gledao što se događa s njegovim sunarodnjakom. 

- Zaista se ne sjećam kad sam tako nešto vidio! Nakon ovoga nitko više ni nema volje za utrku - komentirao je, između ostaloga, Elias Kolega - u izravnom prijenosu na HRT-u.

Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Nakon ukazane pomoći helikopter ga je odvezao u najbližu bolnicu. Nismo u mogućnosti objaviti videozapis nesretnog pada zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Prema prvim informacijama, Kryenbühl je zadobio potres mozga, ali došao je k svijesti i reagira na podražaje.

Dodajmo kako je prije Kryenbühla pao i Amerikanac Ryan Cochran-Siegle, ali je ubrzo utrka nastavljena do Švicarčeva pada.

Komentara 7

PE
PetiElement
14:55 22.01.2021.

".. se razbio..."..?! a da malo pazite oko tih naslova ????? Možda nježnije i pristojnije... sirovine

UR
ured11
16:04 22.01.2021.

Razbio se mozak urednikov, a nisu mu odmah svi došli pomoći, dugo je ležao sam, stotinu metara uokolo nikoga nije bilo...

PR
Prezvuršt
14:53 22.01.2021.

Pa koji krelac je napravio takvu skakaonicu, pred samom ciljnom ravninom. Totalni idiotizam. Tužit organizatora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije