Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gledatelji zanijemili

Strava u Miamiju: Mladi Španjolac pao kao pokošen nakon dva sata meča

Nicola Kuhn
Foto: screenshot
21.03.2019.
u 12:30

Umjesto da rođendan proslavi pobjedom, kojoj je u više navrata bio blizu, mladić je teren napustio u suzama

Nicola Kuhn, Španjolac koji je upravo u srijedu slavio 19. rođendan, srušio se tijekom meča u Miamiju nakon otprilike dva sata igre protiv Mische Zvereva. Kuhn je pao licem prema tlu, a povod su bili užasni grčevi u leđima prouzročeni umorom i dehidracijom.

Jadan je neko vrijeme gotovo nepomično ležao, a bolovi su bili toliko strašni da se nije mogao okrenuti na leđa.

Prvi mu je u pomoć priskočio fizioterapeut Alejandro Resnicoff, a pridružio se i Zverev, gotovo 13 godina stariji tenisač protiv kojeg se Kuhn odlično držao.

Štoviše, nakon što je osvojio prvi set, Kuhn je u drugom imao vodstvo 5:2 i osam meč lopti, ali se Zverev svejedno izvukao iz nevolje i do kraja slavio sa 7:5. 

Nesretnog su dečka po predaji meča shrvale emocije, pa je teren napustio u suzama. 

>> Pogledajte što je Ćiro Blažević rekao za Večernji TV uoči utakmice protiv Azerbajdžana

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar nekakav
nekakav
13:26 21.03.2019.

nek se bavi sportom koji mu njegovo tijelo bude moglo podnijeti... što bi sad trebali se užasavati nad ovime? pa nije mu pozlilo za tokarskim strojem, ili ispod starog opela u mehaničarskoj radionici!!! posebno me iritira 'dehidracija'.... ona je voljeni uzrok mnogih slabih rezultata, malaksalosti... ono, siroti, 5 sati nabija reketom lopticu bez gutljaja vode.. a svako malo pijucka, ko da je u hladovini na hvaru! znojenje i gubitak tekućine je prirodan proces disanja i hlađenja organizma. i ne, nećete umrijeti ako 5 sati ne popijete pola litre vode, soka, u ovakvim uvjetima. s tim da oni svakih par minuta sjednu, rashlade se, popiju... a tu ih jadne predstavljate kao da se radi o galijotima! :)

IS
isuskris3
13:34 21.03.2019.

odlican video vecernji, 10/10

LI
liliZG
12:45 21.03.2019.

siroti klinac, zato treba u timu i nutricionst i lječnik koji bi mu prpremio otopine za dehidraciju i sve što ti treba za preživjeti uvijete na terenu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije