Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOK JE TRČAO

Strava u centru Beograda! Nožem i elektošokerima napadnut suprug Jelene Karleuše

Duško Tošić i Jelena Karleuša
Foto: Privatni album
1/2
05.07.2020.
u 13:13

Podsjetimo, Tošić se našao u središtu pozornosti kada su tabloidi objavili da mu je brak pred raspadom nakon što je nogometaš Ognjen Vranješ tvrdio da je ljubavnik Tošićeve supruge Jelene Karleuše

Duško Tošić, suprug Jelene Karleuše, napadnut je jutros nožem i elektošokerimau Beogradu, na Kalemegdanu,dok je trčao, javlja Objektiv.

S njim je bio i Andreja Milutinović, koordinator za fizičku pripremu i rehabilitaciju igrača reprezentacije Srbije. 

Portal dodaje kako su u pitanju tri maloljetnika koji su napali Tošića i Milutinovića. Oni su prošli bez ozljeda, a kasnije se javio i sam Tošić.

- Srećom, sve se završilo bez posljedica. Policija je na vrijeme reagirala i uhitila napadače koji su, nažalost, uspjeli ozbiljnije ozlijediti jednu ženu koja je slučajno prolazila, rekao je Duško Tošić.
 

Podsjetimo, Tošić se našao u središtu pozornosti kada su tabloidi objavili da mu je brak pred raspadom nakon što je nogometaš Ognjen Vranješ tvrdio da je ljubavnik Tošićeve supruge Jelene Karleuše.

Za reprezentaciju Srbije upisao je 26 nastupa te je postigao jedan pogodak.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Edgedancer
Edgedancer
15:33 05.07.2020.

Nakon što su mrzili i napadali i ubijali sve oko sebe, sad se napadaju i ubijaju međusobno.

PE
penelopea08
15:37 05.07.2020.

Nisu napali Tosica, nego je grupa huligana napala grupu nogometasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije