Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavljena snimka

Strašno! Čekao je čak 40 minuta da mu pomognu nakon nesreće slične zadarskoj tragediji

Hitna pomoć
Foto: DPA/Pixsell
13.02.2020.
u 10:18

Iz kluba je potvrđeno da je prilikom udara zadobio prijelom oba ručna zgloba i i ozljedu koljena

Saul Coco, igrač španjolskog niželigaša Las Palmasa C i reprezentativac Ekvatorske Gvineje, teško je stradao u nedjelju točno na svoj 21. rođendan tijekom dvoboja protiv Atlética Tacorontea.

Coco je u jednom trenutku pri velikoj brzini udario o zid, što je podsjetilo na tragediju koja je zadesila hrvatski nogomet 2008. godine, kada je u Zadru na prvenstvenoj utakmici protiv Cibalije stradao Hrvoje Ćustić.

Nesretni je Zadranin tog kobnog dana zadobio nagnječenje mozga i frakturu lubanje, te je, unatoč naporima liječnika da ga spase, koji dan kasnije preminuo.

Coco je, srećom, u vrlo sličnom incidentu bolje prošao, te je iz kluba potvrđeno da je prilikom udara zadobio prijelom oba ručna zgloba i i ozljedu koljena.

Španjolsku, ali i svjetsku javnost, je uz snimku šokirala i informacija da je unesrećeni Afrikanac na dolazak ambulantnih kola čekao čak 40 minuta! 

Zašto je tome bilo tako, u tamošnjim medijima nije navedeno, ali je savršeno jasno da je Coco imao puno sreće jer su ga sve te silne minute mogla stajati života da su njegove povrede bile još ozbiljnije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije