Naslovnica Sport HNL

Strašne scene iz Dalmacije! Igrač se srušio tijekom utakmice

Igrač Zmaja iz Korčule srušio se na terenu...
24. ožujka 2019. u 19:17 1 komentara 9134 prikaza
nogometaš
Foto: Printscreen Youtube

Tijekom današnje utakmice 3. HNL jug između Zmaja i Zagore u Blatu na Korčuli srušio se domaći igrač Jure Pušić (20).

TREĆA HNL 'Masakr' na terenu, sudac podijelio čak 4 crvena kartona

Najmlađem igraču Zmaja suigrači su odmah pritrčali pomoći, došao je i sudac, a liječnica je s druge strane terena potrčala na njihovo glasno dozivanje i mahanje, pišu 24sata.

Liječnica igrača nije okrenula na bok nego ga je polijevala vodom, a suigrači su ga podigli i pokušali mu pomoći da izađe s terena. Jure Pušić bio je oslonjen na njih, ali je ponovno izgubio ravnotežu i nekoliko puta pao.

S tribina su se čuli uzvici 'zovite Hitnu', a nakon desetak minuta igrač je iznesen na nosilu. Nogometaša su najprije pokušali ugurati u kombi koji je bio iza tribina, ali ubrzo je stigla i Hitna.

Dinamo Benfica EUROPSKI KOEFICIJENT Dinamo odigrao za HNL! Hrvatska će imati dva predstavnika u LP, pola lige u Europi

Srećom, mladi nogometaš se oporavio i nakon dvadesetak minuta vratio i sjeo na klupu. No, brine bespomoćnost na terenu koji nije opremljen adekvatnom medicinskom opremom i to što se u kratkom roku ne može pronaći vozilo za unesrećene.

>> Pogledajte video od 25:30 minute

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • virgina:

    Ako je ovo moguće u mjestašcu /selu/ iz kojeg su Branko Bačić /2ili3.čovjek HDZa/,Šeparović-predsjednik Ustavnog suda.......i gdje je centar hirne na Korčuli što očekivati u drugim malim mjestima. Od igrališta Zmaja do Hitne ima 3 min pješke!!!!!