Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deportivo - Atletico 1:1

Strašna ozljeda Fernanda Torresa, Vrsaljko i suigrači čak i zaplakali!

Fernando ToRRES
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
02.03.2017.
u 22:58

Deportivo je poveo golom Andonea u 13. minuti, a bod Atleticu spasio je Griezmann u 68. minuti. Šime Vrsaljko odigrao je 90 minuta.

Atletico Madrid u 25. kolu Primere odigrao je 1:1 na gostovanju kod Deportiva La Corune, no utakmica je ostala u drugom planu zbog teške ozljede glave Fernanda Torresa, piše Goal.com.

Naime, napadač Atletica nakon jednog je duela u 85. minuti glavom direktno udario u travnjak, nakon čega su odmah svi skočili.

Pomoć je odmah utrčala u teren, a igrači Atletica u nevjerici su promatrali što se događa s Torresom, neki su i zaplakali. Torres je čak pao u nesvijest, a s terena je iznesen na nosilima. Španjolski mediji pišu kako je već u svlačionici došao k svijesti, ali je svejedno prevezen u bolnicu u kojoj će prenoćiti i napraviti pretrage.

Inače, Deportivo je poveo golom Andonea u 13. minuti, a bod Atleticu spasio je Griezmann u 68. minuti. Šime Vrsaljko odigrao je 90 minuta.

>>Za više sporta posjetite našu novu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>Lionel Messi sukobio se s trenerom zbog hrvatskog reprezentativca!

Komentara 2

BL
Blender
23:31 02.03.2017.

Taj fizicki nogomet je toliko odvratan i izgubio smisao te igre! Sa leda naparnuti i ozlijediti igraca je kukavicki, neljudski i podlo! Taj koji je skrivio avakvo nesto, 4 godine zabrane igranja bi ga naucilo a i dalo poruku onima koji su kao i on!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije