Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKO PRVENSTVO

Strasbourg i Nica do vrijednih pobjeda: Bordeaux i Nantes u problemima

Match de football Nantes VS Lorient (1-1) lors de la Ligue 1 Uber Eats à Nantes
FEP/PIXSELL
04.04.2021.
u 17:45

Na ljestvici vodi Lille sa 66 bodova ispred PSG-a koji ima 63 i Monaca sa 62 boda. Lyon je četvrti sa 61 bodom.

Nogometaši Strasbourga na gostovanju su pobijedili Bordeaux 3:2 u susretu 31. kola francuskog prvenstva, a gostujuću pobjedu ostvarila je i Nica koja je porazila Nantes 2:1.

Strasbourg je sjajno ušao u susret i već nakon pola sata je vodio 3:0 golovima Laminea Koneaa (6), Habiboua Dialloa (21) i Ludovica Ajorquea (30-11m).

Bordeaux je do poluvremena uspio smanjiti na 2:3 preko Paula Bayssea (36) i Hwang Ui-joa (45+2-11m), no u nastavku više nije bilo pogodaka. Toma Bašić je za Bordeaux igrao od 67. minute.

Do gostujućih bodova stigla je i Nica porazivši Nantes sa 2:1. Kasper Dolberg (11-11m, 29) je doveo goste do prednosti od 2:0, a u 32. je smanjio Abdoulaye Toure. U nastavku je Nantes lovio izjednačenje, ali nije uspio zabiti i drugi gol.

Na ljestvici vodi Lille sa 66 bodova ispred PSG-a koji ima 63 i Monaca sa 62 boda. Lyon je četvrti sa 61 bodom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije