Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKA

Strani novinar razbjesnio Srbe: 'Nikada neće biti najveći'

Novak Đoković
Foto: Facebook
1/5
30.06.2019.
u 12:50

Ako se pitate tko je najbolji ikada i netko vam spomene Đokovića odgovor će u budućnosti biti samo -  'tko je on?'. Nikada neće biti najveći, zaključio je Reason

Novinar s Novog Zelanda Mark Reason u svom se tekstu danas odlučio pozabaviti likom i igrom prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića.

Reason je u tekstu za Stuff odlučio iznijeti svoje stavove zašto misli da Novak Đoković nikada neće biti najveći u povijesti i zašto će uvijek ostati u sjeni Rogera Federera i Rafaela Nadala. Ipak, na početku teksta krenuo je Reason s kritiziranjem Novakovog fizičkog izgleda!?

"Sve što ima veze sa Srbinom je u podređenom položaju u odnosu na Nadala i Federera. Ne mislim na igru. Počnimo od frizure... Izgleda kao lutka, kao da je tek došao iz vojske. U posljednjih deset godina je ista, ništa nije promijenio? Što reći o njegovoj garderobi? Ponekad pomislite da nadimak 'Nole' znači 'nema stila' (No style). Uvijek izgleda kao dječak koji je krenuo prvi dan u školu", napisao je Reason.

Zamjerio mu je i što nije, po Reasonu, dovoljno pokazivao emocije na Australian Openu.

"Pobjedom nad Nadalom u finalu Australian Opena gdje je igrao kao stroj i kao rijetko koji tenisač u posljednjih deset godina pokazao je znanje. Ipak, nakon pobjede izgledao je prilično hladno, a to se ne smije događati", dodao je Reason, ali mediji u Srbiji su najviše bijesni na dio gdje se novinar složio s 'državnim neprijateljem broj 1' Nickom Kyrgiosom. Australski tenisač svako malo proziva Đokovića, a Reason također smatra kako Novak nikada neće biti najbolji tenisač svih vremena

"Ako se pitate tko je najbolji ikada i netko vam spomene Đokovića odgovor će u budućnosti biti samo -  'tko je on?'. Nikada neće biti najveći", zaključio je Reason.

>>> Pogledajte tenisko finale humanitarnog turnira na Šalati

 

Ključne riječi

Komentara 58

ME
Menjik
13:39 30.06.2019.

U današnje vrijeme profesionalnog sporta je bitnija, frizura, odjeća, i emocije od rezultata? Ovaj kvazinovinar je rezultat feminiziranog muškarca.

MJ
milivoj.jelenc
13:14 30.06.2019.

Nedostaje ti sportskog obrazovanja. Sjedi i uci. Novak je jedan od najboljih igraca danasnjice, bolji od svih nasih. To ti je prva lekcija, za ostalo se pobrini sam. Sretno i lijep pozdrav

ZG
zgbzoran
13:39 30.06.2019.

Koja debilana od članka i novozelandskog novinara, đokoviću možete samo popuš... i, čovjek je osvojio sve, kao i roger kao i rafa, i samo je u očima svakog pojedinca tko je najveći. Nekom je borg, nekom connors, nekom netko od ove trojice, ali je najmanje da to kovori netko sa šupka svijeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije