Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aljoša Asanović

Stožer mu želi sreću, nadam se da će uspjeti jer zna taj posao

\'07.10.2010., Zagreb - Westgate shoping centar, drugi dan modne revije NIVEA Cro A Porter BLACK. Obitelj Asanovic, Aljosa, Katarina, Antonio Photo: Marko Lukunic/PIXSELL obiteljski modni mis mas\'
Marko Lukunic/PIXSELL
08.12.2010.
u 20:21

Aljoša Asanović o odlasku svog kolege iz stožera reprezentacije u Zvezdu kaže:

– Prosinečki je jedan od najvećih hrvatskih nogometaša u povijesti, ali i jedan od najvećih koje je Zvezda ikada imala! Prihvati li ponudu, bit će mu to velik izazov. Zvezda je u bivšoj državi bila jedan od najvećih klubova, bila je vrlo uspješna i u Europi, za što su bile velike Robertove igračke zasluge – rekao je Asanović i naglasio:

– Uvijek se postavlja pitanje je li pravi trenutak za preuzimanje kluba, to se nikad ne može znati prije nego što uđete u posao. Zvezda je, koliko sam upućen, u problemima, daleko je od najboljih izdanja, a to samo pojačava izazov. Uglavnom, mi iz stožera želimo mu svu sreću, nadam se da će uspjeti jer on zna taj posao – kaže Asanović.

Komentara 4

HO
hotfishlake
21:28 08.12.2010.

nek ide di oce, sve cool, al pozeljet mu srecu u zvezdi ne mogu. a ne vjerujem da i stozer to stvarno misli.

OB
-obrisani-
20:48 08.12.2010.

Aljosa,jedno pitanjce za tebe,za koje bi ti pare otisao tamo raditi?Jelda za novine jedno pricati a u glavi drugo misliti je ponekada nuzno korisno.

DU
Deleted user
21:06 08.12.2010.

Prosinečki je bez obzira na sve bio veliki igrač, ali sad vidimo ne i veliki čovjek. Otići u klub koji je antihrvatski u svim porama, čiji navijači su cetnicki orijentirani, čiji očevi su žarili i palili po našoj Domovini u najmanju ruku je neukusno. Ali vuk dlaku mijenja, a ćud nikada. Nešto sigurno ima i u genima. Sretno Robi, ali više se nikad nemoj vratiti u hrvatsku reprezentaciju koja je ipak za tebe trebala biti svetinja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije