Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekord Cityja

Stoti premierligaški gol slavljenika Giggsa (video)

Ryan Giggs
AFP
28.11.2009.
u 20:03

Lijepi je jubilej večer uoči uoči svog 36. rođendana (rođen je 29. studenog 1973.) ostvario velški vezni nogometaš Manchester Uniteda Ryan Giggs.

U srazu 14. premierligaškog kola, u gostujućoj pobjedi (4-1) kod Portsmoutha, zabio je svoj stoti prvenstveni pogodak u 534. nastupu.

Brojke se odnose samo na premierligaško natjecanje. Prije no što je dotično, u sezoni 1992./1993 krenulo, Giggs je već odigrao dvije sezone u dresu Manchester Uniteda, tijekom kojih je zabilježio 40 nastupa i zabio pet golova.

Bosanskom je vrataru Portsmoutha Asmiru Begoviću u subotu zabio tri minute prije kraja utakmice krasan gol iz slobodnog udarca za konačnih 4-1.

Do spomena vrijednog ostvarenja došli su u subotnjem srazu 14. kola i nogometaši Manchester Cityja. Izabranici Marka Hughesa ostvarili su domaćim remijem (1-1) protiv Hull Cityja sedmi neodlučeni ishod u Premier ligi zaredom. Riječ je u rekordu natjecanja po uzastopnim remijima jednog kluba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije