Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon poraza

Stoke otpustio menadžera Marka Hughesa

Mark Hughes
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
07.01.2018.
u 07:12

Uprava kluba je odlučila razići se s velškim stručnjakom koji je na klupi "lončara" bio posljednje četiri i pol godine

Engleski nogometni prvoligaš Stoke otpustio je menadžera Marka Hughesa samo nekoliko sati nakon ispadanja u 3. kolu FA Kupa od četvrtoligaša Coventry u subotu.

Stoke je u posljednja tri prvenstvena kola osvojio samo bod te je pao u zonu ispadanja, a nakon ispadanja u Kupu od momčadi koja se natječe tri ranga ispod njegovog, Uprava kluba je odlučila razići se s velškim stručnjakom koji je na klupi "lončara" bio posljednje četiri i pol godine.

- Željeli bismo zahvaliti Marku na svemu što je postigao s klubom, poglavito što smo tri godine zaredom osvajali deveto mjesto u prvenstvu, te mu želimo sve najbolje u budućnosti. Pokušat ćemo zaposliti novog menadžera što je brže moguće - objavio je Stoke.

Mark Hughes
1/24

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije