Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVAT POENTIRAO

Što škotski mediji kažu o Čolaku? Nikad neće moći biti kao Kolumbijac

Pre Season Friendly - Rangers v Tottenham Hotspur
Jason Cairnduff/REUTERS
07.08.2022.
u 15:28

“Pokazao je čime se bavi znatno poboljšanom izvedbom i sjajnom završnicom dovevši Rangers u vodstvo”, piše na Daily Expressu.

Hrvatski napadač Antonio Mirko Čolak je u subotu popodne bio strijelac vodećeg pogotka za Glasgow Rangers protiv Kilmarnocka, na startu škotskog Premiershipa, što mu je ujedno i prvijenac u škotskom prvenstvu. Utakmica na Ibroxu završila je 2:0

“Bio je kritiziran zbog nedostatka angažmana izvan šesnaesterca i iako je ovaj put bio nešto više uključen, Hrvat je do poluvremena izgledao lišeno samopouzdanja. Međutim, kada mu se ukazala rijetka prilika odmah na početku drugog dijela, sjajno je pronašao kut unutar šesnaesterca i probio led”, piše na portalu Rangers News.

“Kako bi Rangersi željeli da imaju svog talismana Morelosa na raspolaganju, samo zbog njegove sposobnosti da zadrži loptu gore, a da ne spominjemo njegovu sposobnost zabijanja. Uglavnom, anonimni Čolak mora prijeći puno toga kako bi mogao parirati utjecaju Kolumbijca na ovu momčad”, tvrdi Škotski Daily Record.

“Pokazao je čime se bavi znatno poboljšanom izvedbom i sjajnom završnicom dovevši Rangers u vodstvo”, piše na Daily Expressu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije