Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova smrt na terenu

Što se to događa? U Srbiji usred utakmice preminuo nogometaš

Lopta
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
29.04.2018.
u 16:55

Svi se pitaju što se to događa u posljednje vrijeme, u razmaku od samo nekoliko mjeseci svijet je napustilo puno mladih nogometaša

Još jedna tragedija na nogometnim terenima šokirala je svijet. Ovoga puta to se dogodilo u Srbiji, na utakmici u Oreškovici.

Igrač niželigaškog kluba Dobrnja Slaviša Miletić srušio se u 30. minuti susreta. Suigrači su mu priskočili u pomoć, ali bezuspješno. Hitna pomoć stigla je nakon nekog vremena, ali bilo je prekasno pa se samo konstatirala smrt.

Svi se pitaju što se to događa u posljednje vrijeme, u razmaku od samo nekoliko mjeseci svijet je napustilo puno mladih nogometaša, većina njih na samom terenu. Najviše se pisalo o smrti kapetana Fiorentine Davideu Astoriju, a preminuli su i  Francuz Thomas Rodriguez, norveški mladi reprezentativac Adrian Lillebekk Ovlien, engleski nogometaš Daniel Wilkinson, 18-godišnji Samba Diop, igrač francuskog drugoligaša Le Harvea, kao i hrvatski nogometaš Bruno Boban.

Komentara 8

CH
chupakabra
21:21 29.04.2018.

pitajte sve što su uzimali, svaki nogometaš mora imati svoj dnevnik unosa, bila to piva, bilo kakve energetske supstance isl. pa ako ništa nisu unosili znači, premor, loša hrana, isl....

IT
I-To
23:10 29.04.2018.

Meni pišete da se nepismen pa nisam Rođen u Hrvatskoj ovdje je samo supruga rođena .Pa i od vas velekopisača nije fino tako pisati pitaj te se zašto neko loše piše .

ST
Stipan
18:09 29.04.2018.

Doping!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije