Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO RAZDOBLJE

Što se dogodilo s Mandžukićem? Ovo zvuči jako zabrinjavajuće

Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
03.06.2020.
u 13:40

"Nula golova u prvenstvu. Mario Mandžukić potpuni je promašaj Al Duhaila i bivši napadač Juventusa spreman je napustiti Katar", pišu tamošnji mediji.

Odluka Marija Mandžukića da ode igrati nogomet u Katar nije se pokazala kao najbolja. Bivši hrvatski reprezentativac u ovoj nogometno egzotičnoj zemlji zaradio je hrpu love, no po svemu sudeći uskoro će je napustiti.

Pišu to mediji s Bliskog istoka koji su poprilično grubi u opisu učinka ovog Brođanina. Nazivaju ga skupim promašajem i eksperimentom.

"Walid Regragui, trener Al-Duhaila, planira se riješiti hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića koji je došao u klub tijekom posljednjeg zimskog prijelaznog roka", navodi Hibasport, a u sličnom su tonu i napisi u drugim tamošnjim medijima.

"Nula golova u prvenstvu. Mario Mandžukić potpuni je promašaj Al Duhaila i bivši napadač Juventusa spreman je napustiti Katar", pišu tamošnji mediji.

"Promašeni i skupi eksperiment blizu se kraju: Mario Mandžukić mogao bi napustiti Al Duhail nakon samo šest mjeseci", naslovi su na društvenim mrežama.

Mandžukiću očito ne odgovara drugi kontinent i nogomet u Kataru jer ovaj borbeni nogometaš prije nije razočarao ni u jednom klubu u kojem je bio. Evo njegove statistike s Wikipedije po kojoj se to vidi:

Marsonia: 23 nastupa, 14 golova
Zagreb: 51 nastup, 14 golova
Dinamo: 81 nastup, 42 gola
Wolfsburg: 56 nastupa, 20 golova
Bayern: 54 nastupa, 33 gola
Atletico: 28 nastupa, 12 golova
Juventus: 117 nastupa, 30 golova
Al-Duhail: pet nastupa, nula golova

Podsjećamo, prije se pisalo da bi Mandžukić karijeru mogao nastaviti u Turskoj jer je za njega zainteresiran Galatasaray.


 

Ključne riječi

Komentara 2

HR
hrvat123
02:28 04.06.2020.

Mario dosta si zaradio i dosta je tudjine, vrati se u domovinu i ako ti se jos uvjek igra vrati se u Dinamo, Osjek ili u tvoju Marsoniju ili bilo gdje glavno da si doma - Hrvatski narod te voli !

HR
hrvat123
02:25 04.06.2020.

Mario dosta si zaradil i vrati se doma, mozda u Dinamo ali moze i u nasu/tvoju lijepu Slavoniju u neki klub, Hrvati te vole, vrati se !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije