Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 22 GODINE

Što se događa sa Schumacherom? Obitelj se odlučila na veliku promjenu

Schumacher
Foto: Press Association/Pixsell
15.08.2018.
u 17:50

- Mogu službeno potvrditi da će Michael Schumacher doći u naše mjesto. Spremi smo za doček - rekla je Katia Rouarch, načelnica općine Andratx.

Prošlo je gotovo pet godina otkako je Michael Schumacher teško nastradao na skijanju u francuskim Alpama udarivši glavom o stijenu. Sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 nakon toga podvrgnut je brojnim operacijama, a iz bolnice je prebačen u svoj dom u Švicarsku na kućno liječenje.

Njegova se obitelj odlučila na potpunu privatnost pa se jako malo zna o stanju automobilističkog asa, što otvara prostor brojnim špekulacijama. No potvrđeno je da se Schumacher seli na Mallorcu gdje je njegova supruga Corina kupila kuću koja je stajala 30 milijuna eura.

– Mogu službeno potvrditi da će Michael Schumacher doći u naše mjesto. Spremi smo za doček – rekla je Katia Rouarch, načelnica općine Andratx.

Zemljište ima 15.000 kvadrata, a uz kuću su i dva bazena, dva manja objekta, heliodrom, teretana... Nekad je pripadala predsjedniku Real Madrida Florentinu Perezu (71). Švicarski Blick navodi da će Schumacher nakon 22 godine napustiti Švicarsku i preseliti se na Mallorcu, ali nije poznato koliko će dugo ondje ostati.

Schumacher
1/6
Ključne riječi

Komentara 10

DH
dalibor.hren
19:13 15.08.2018.

Njemu, jadnom, je svejedno!!!

DI
Diesel
18:32 15.08.2018.

Kao da njemu treba takva vila? Mislim da mu je zena opasno bolesna, a vjerojatno i neskromna.

MU
muh
19:38 15.08.2018.

Švicarska je skupa i novci brzo nestaju kad nema više prihoda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije