Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MA, OBOJE!

Što gledati, finale Europskog prvenstva u nogometu ili ovaj borilački spektakl?

Conor McGregor
Reuters/Pixsell
24.03.2021.
u 15:31

Finale Eura igra se 11. srpnja, a meč se održava u noći s 10. na 11. srpnja.

Pojavio se novi datum predviđen za treći susret Conora McGregora i Dustina Poiriera. Neće to biti 15. svibnja kako se ranije nagađalo, navodno je zapelo u nekom dijelu pregovora, ali bi zato UFC-ove zvijezde mogli gledati 10. srpnja.

Ili, po europskom vremenu rano 11. srpnja, na isti dan kad će biti finale Europskog nogometnog prvenstva.

Ništa još nije službeno potvrđeno, a istaknimo i da ova informacija stiže s pomalo neuobičajenog izvora. Naime, o ovom je datumu javnost obavijestio Giorgi Kokiashvili, novinar koji radi za Adjarasport TV, inače službeni UFC-ov partner za gruzijsko tržište.

- Ne želim dizati uzbunu, ali prema Adjarasport TV-u i mojim izvorima, treća borba Poiriera i McGregora pokušava se dogovoriti za 10. srpnja - napisao je Kokiashvili na svom Twitteru, a njegova saznanja prenijeli su i mnogi američki te britanski mediji.

A da priča možda drži vodu moglo bi se zaključiti i iz nedavne objave Ariela Helwanija koji je još prošlog tjedna otkrio da je i prema njegovim izvorima propao ranije spomenuti termin (15. svibnja), ali i da se meč neće dogoditi 12. lipnja kada bismo trebali gledati revanš Deivesona Figueireda i Brandon Morena

- Prema najnovijim informacijama ispada da se možemo nadati kako će to biti 10. srpnja. No, vidjet ćemo - otkrio je tada Helwani.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije