Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGROMNE PROMJENE

Khabib uklonjen s vrha UFC ljestvica, Stipe i Conor profitirali, a evo tko je na čelu

FILE PHOTO: MMA: UFC 229-Nurmagomedov vs McGregor
Stephen R. Sylvanie/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
23.03.2021.
u 20:50

Khabibov izostanak je rezultirao skokom za jednu poziciju svih ostalih. Tako je Kamaru Usman trenutno drugi, Stipe Miočić treći, a Alexander Volkanovski četvrti borac svijeta. Top 5 zaokružuje Israel Adesanya, nakon kojeg slijede Dustin Poirier, Jan Blachowicz, Max Holloway, Deiveson Figueiredo i Justin Gaethje

Jon Jones od danas je ponovno prvoplasirani borac UFC-ove "pound-for-pound" ljestvice, piše Fighsite.

Bivši prvak poluteške kategorije i budući izazivač teške se tamo ponovno našao nakon što je s ljestvice uklonjen Khabib Nurmagomedov. Iako se on umirovio još u listopadu prošle godine, UFC ga je ovih pet mjeseci i dalje držao na poretku, a upravo na spomenutom "pound-for-pound" nalazio se na čelu. Zapravo, to je kod umirovljenja otkrio kao svoju posljednju borilačku želju i ista mu je ispunjena. 

Kako je na ljestvici jedan borac manje, tako je jedan morao upasti. Novo ime na 15. mjestu zapravo je veliko iznenađenje, budući da se tamo našao Conor McGregor. Znamo koliko je on veliko ime te koliko znači UFC-u, ali nevjerojatno je i pomisliti da borac koji u posljednje četiri godine ima omjer 1-2 može biti na ovoj ljestvici. Promocija ga očito pred iduću borbu želi učiniti što relevantnijim. 

Khabibov izostanak je rezultirao skokom za jednu poziciju svih ostalih. Tako je Kamaru Usman trenutno drugi, Stipe Miočić treći, a Alexander Volkanovski četvrti borac svijeta. Top 5 zaokružuje Israel Adesanya, nakon kojeg slijede Dustin Poirier, Jan Blachowicz, Max Holloway, Deiveson Figueiredo i Justin Gaethje.

Sve ljestvice možete pogledati OVDJE.

Komentara 2

MA
Marijo0000
05:49 24.03.2021.

Ne znam sta bi Stipe jos mora napravit da dokaze svima da je on broj 1 po ljestvici.

ZI
zimerman
04:57 24.03.2021.

Khabib jedino prvo mijesto zaslužuje na listi najveći islamista .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije