Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽIĆNE ŽELJE SPURSA

Što 'Crunchie' želi za Božić?

Niko Kranjčar
Marko Lukunić
14.12.2009.
u 12:57

Mjesečni magazin Tottenham Hotspur u broju od prosinca jedan dio pozornosti posvećuje nadolazećim blagdanima, posebno onim Božićnima.

Među sedam ispitanih nogometaša (što će raditi, kako proslaviti Božić i što žele od njega) našao se i jedan od tri Hrvata s White Hart Lanea. U pitanju je Niko Kranjčar.

- Da igram u hrvatskoj ligi onda bi pauza za ove blagdane bila čak dva mjeseca. Ovdje je situacija malo drugačija, ali za mene su utakmice tijekom ovih blagdana vrlo slične svim drugim ogledima. Sve je stvar fokusiranja i odrađivanja posla na najbolji mogući način - rekao je Kranjčar i dodao što želi za Božić:

- Samo zdravlje i sreću, čega mi, iskreno, niti dosad nije nedostajalo.

Zanimljivo je što su poželjeli neki drugi ispitani nogometaši Tottenhama:

- Želio bih neke dobre video-igrice i posljednji DVD Michaela McIntyrea. (Peter Crouch)

- Bilo bi prelijepo kada bih se vratio u prvu momčad. Volio bih i novi televizor. (Giovani dos Santos) 

- Što više pogodaka i pobjeda Tottenhama. (Jermaine Defoe) 

- Uvijek mi je žao što sam rođen 28. prosinca, pa za Božić, rođendan i Novu godinu dobijem samo jedan poklon. (Tom Huddlestone)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije