Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEH MLADIH TENISAČA

Što će reći Đoković? Sin Gorana Ivaniševića s Hrvatskom razbio Srbiju

Ivanišević i sin
Jurica Galoic/PIXSELL
05.02.2023.
u 09:36

Emanuel Ivanišević inače trenira u zagrebačkom klubu Zagi, a čini se da ide očevim stopama.

Hrvatska muška reprezentacija uzrasta do 16 godina plasirala se u finale kvalifikacijskog turnira Winter Cupa u talijanskoj Reggio Emiliji nakon što je u polufinalu bila uspješnija od Švicarske s 2:1. 

Švicarci su poveli nakon što je Thomas Flynn u prvom singlu svladao Franu Sučića (6:2, 6:3), poravnao je Duje Markovina protiv Henryja Berneta (6:3, 7:5) da bi nam plasman u završnicu u paru osigurali Emanuel Ivanišević i Markovina u paru protiv Berneta i Thomasa – 1:6, 6:2, 10:8. Naš će sastav u finalu igrati protiv domaćina Italije.

Prije toga, naši mladi tenisači su u četvrtfinalu izbacili  Srbiju s uvjerljivih 3:0.  Do pojedinačnih su pobjeda došli Frano Sučić (bolji od Dušana Baždara – 7:5, 4:6, 6:4) i Duje Markovina koji je svladao Aleksu Oparnicu – 6:4, 6.1. Treći su bod u paru osvojili Emanuel Ivanišević i Markovina protiv Baždara i Oparnice – 4:5(5), 4:1, 10:7.

A Emanuel Ivanišević je sin Gorana Ivaniševića, našeg proslavljenog tenisača koji je danas trener srbijanskog prvaka Novaka Đokovića. Mlađi Ivanišević nedavno je u Ogulinu je na hrvatskom prvenstvu za tenisače do 16 godina osvojio pehar. U konkurenciji parova s Franom Sučićem iz TK Split 1950 postao je državni prvak do 16 godina. Emanuel inače trenira u zagrebačkom klubu Zagi, a čini se da ide očevim stopama.

Komentara 10

TR
trpimir2022
12:33 05.02.2023.

Poznato je da su novinari, a posebno ovaj sportski, sitne duše. Putem medija proiciraju svoje osobne fobije, nedorasle motive i argumente. Da nisu takvi, vjerojatno se tim poslom ne ni bavili. Tobožnji izvjestitelji istine, samo su pirane za proždiranje nepoželjnih.

DU
Deleted user
01:59 06.02.2023.

U članku je pogrešno napisano da je Novak Đoković srbijanski prvak, jer je on svjetski prvak.

Avatar barba_barba
barba_barba
18:18 05.02.2023.

Ja,ja, Tesla, Bošković i svi poznati i priznati Hrvati su Serbi. Pa Gospe van Sinjske nisu ni Djoković ni Kusturica genetski vaši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije