Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA PRILIKA
Povratak na članak

Što će Hrvatska dobiti ako uzme Ligu nacija? Vatreni imaju otvoren put do Eura 2024. godine

Kockasti sredinom lipnja ove godine nastupaju na završnom turniru Lige nacija. Imat će veliki privilegij ako osvoje natjecanje prvi put u povijesti

Komentari 8

Avatar jeremija1
jeremija1
12:45 25.01.2023.

a zbog čega se taj final four igra baš u zemlji jednog od polufinalista ? Kaj se to ne može odigrati na neutralnom terenu ?

VL
DU
Deleted user
13:00 25.01.2023.

Ako, ako i ako. Ako pobjedimo Nizozemsku i ako pobjedimo u finalu, ako ne budemo prvi ili drugi u skupini. Jednostavije je "ako se svi dogovore i puste nas da pobjedimo EP a da be igramo". Ako...

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:42 25.01.2023.

a ako izgubimo o niskozemaca, što onda? mijenjamo dalića? mislimo se opet provući bez gola, do penala, pa što bude..? jel vama jasna naša statistika sa sp-a, iz katara? kao da igramo sa 10 obrambenih igrača, svi u zadnjoj liniji. jel vama jasno da je to naš maksimum? da smo naš fond sretnih okolnosti gotovo pa ispucali za idućih 100 godina? i da se moramo veseliti svakom dobrom rezultatu, bez obzira protiv koga igrali. njemačka u jednoj utakmici puca po golu više nego mi u čitavom prvenstvu.

VL
NA
najposebniji
13:01 25.01.2023.

Dobro je, s obzirom da smo se na svjetsko jedva plasirali u najslabijoj skupini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.