Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠAMPION PODIJELIO SVIJET
Povratak na članak

Što će dalje biti s Đokovićem? Postao je ikona antivaksera i neće stati, ovo je šest ključnih pitanja

Mogao bi ostati bez sponzora, a isti ga problemi čekaju možda i u Francuskoj, V. Britaniji... No, njegov će inat samo rasti.

Komentari 62

KA
Kakodane
22:35 10.01.2022.

Da bi postojali antivakseri, nužno je imati skupinu vaksera. Zar isti postoje?

VL
RI
Rise
22:54 10.01.2022.

Tako je nemojte mislit vlastitom glavom ,sad će vam na večernjem reći što će biti s Novakom.Da pogodim bit će odbaćen,to vam je poruka "objektivnih" medija da vas preplaše da će vam se dogoditi isto,no neće.Ne bojte se.

VL
PP
Preodgojen_Povratnik
00:52 11.01.2022.

Organizirano pljuvanje ne uspjeva?

VL
ST
sttipe
23:55 10.01.2022.

Šta će bit s pustim nogometašima, šta padaju ka kruške?? Više ih je palo od srčanih mana zadnja 2 miseca, nego zadnja dva desetljeća, ako u njih ne računamo ovo vrime od pojave cjepiva!!! Može li, (smi li) tu netko zbrojit 2 i 2??

VL
KU
Kuki
00:52 11.01.2022.

Antone kolko te plaća farmaceutska mafija za ovakve članke?

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
01:02 11.01.2022.

Kad se pričalo o cjepivu, u ožujku 2020. (nešto manje od dvije godine), Đoković je negdje izjavio da se on ne namjerava cijepiti. Potom ga je zvao Dr. Predrag Kon, šef srpskog Covid stožera, i molio ga da to više ne priča, jer će to kod mnogih Srba izazvati pomutnju. Đoković je to shvatio, i od tada o tome ni riječ više nije rekao. Kad su ga nasrtljivi novinari nakon pronalaska cjepiva pitali hoće li se cijepiti, on je odgovorio:" To je intimna stvar svakog pojedinca, i to je nepristojno pitati. Neću Vam ništa reći, i neću se o tome izjašnjavati, ni sada niti ubuduće". Te riječi je na ista pitanja više puta poslije ponovio. Znači, Đoković nije antivakser, jer nikada nije govorio protiv cjepiva generalno, prvi puta je to samo rekao za sebe i potom je ušutio. Sada je nakon Australije postao planetarna "zvijezda", koju će mnogi slaviti, a drugi je razapinjati, ali on je spreman svoj križ nositi bez obzira kakve sve posljedice budu nastale. Što se tiče francuske i sponzora, organizatori Roland Garrosa su već izjavili da će moći normalno sudjelovati, jer oni nemaju "australske standarde" za sudionike. Nisu se Francuzi bez veze prvi oglasili, jer Đoković na majici reklamira njihovog krokodila, i marku njihovog auta. Za Engleze (Wimbledon) ćemo vidjeti, jer ima još pola godine do tada. Vidjet ćemo i za Amerikance pred Indian Wells i Miami u ožujku i travnju.

VL
PD
plavi-devet
22:54 10.01.2022.

On je dosao igrati tenis koji je beskontaktni sport. I zivjeti prema pravilima izolacija, testiranja itd. da ne ugrozi druge tamo, jer tako vlasti traze. Ali ne, to nije dovoljno, iako su muni izdali vizu jer je najbolji ikad, jer ne postuje njihovu koronasku vjeru koja je tamo sluzbena politika, kako rece njihov ministar. I to je to.

VL
MC
McCroat
23:53 10.01.2022.

Zašto portali u Hrvatskoj točnije Index,Jutarnji,Telegraf koji su pljuvali po Novaku i nazivali ga idiotom nemaju bas vijesti o Novaku nakon presude, koda je u zemlju propao Toliko pljuvanje bivseg im idola nisam vidio ni ocekivao Svaka čast Narod.hr nar na korektnosti i podrsci Novaku makar su im komentatori bijesnili ali ostali su čvrsti.

VL
IP
info_punkt
02:44 11.01.2022.

nevjerojatno je koliko se trude raspiriti mržnju protiv tog Đokovića. Pa pogledajmo samo naslove zadnjih dana, zovu ga "sijačem smrti", hohštaplerom, probisvjetom i kojekakvim drugim izrazima, a čovjek je asketa, vrhunski sportaš i najbolji svih vremena u sportu koji je do nedavno bio ekskluzivna domena bogatih kolonijalnih sila, što mu ovi očito nikako ne mogu oprostiti.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
00:23 11.01.2022.

Uskoro će se pisati što će biti sa WHO. Protiv njih su podnesene prijave za zločin protiv čovječnosti u mnogim državama, a vezano za covid.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
23:31 10.01.2022.

Neki dan sam pročitao u VL kako Đoković svojim necijepljenjem pruža loš primjer fanovima. Danas je već ikona antivaksera. Kad krene Nirnberg2 isti će ga vjerojatno predložiti za predsjednika WHO.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
00:29 11.01.2022.

Što će dalje biti s Đokovićem? Osvojit će AO, eto što će biti.

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
00:12 11.01.2022.

Ne bi bilo zgorega da mediji jednom pokažu definiciju pojma "antivaxer" tako da znamo o čemu pričamo. Termin "protivnik cjepljenja" je neprecizan i ne definira odnosi li se to samo na ova instant-cjepiva protiv covida ili uopće svih cjepiva za sve bolesti. O tome različiti ljudi imaju različita mišljenja. Zanimljivo da u američkim enciklopedijama pod pojmom "antivaxer" kao definicija stoji da je to "osoba koja se protivi da se cijepljenje može zakonski proglasiti obaveznim". Ja osobno mislim da nisam "antivaxer" jer iako se nisam cijepio protiv covida a nisam se cijepio jer smatram da imam premalo podataka za donošenje takve bitne odluke i neću se cijepiti dok god ja ne budem uvjeren da sam dobio odgovore na sva pitanja koja smatram legalnima i suvuslima. Međutim, nisam generalno protiv cijepljenja, sva druga cjepiva bih uzeo ili sam već uzeo, naravno da zavlada epidemija poput velikih boginja da bi se isti tren cjepio ali kod ovih cjepiva je previše mutno, previše muljanja, laganja, propagande, guranja, pritisaka, ucjena, sumnjivih radnji, neodgovorenih pitanja itd da ću ja jednostavno pričekati da se to sve razbistri i da se dođe do pouzdanih i provjerenih činjenica. A ako se donese zakon da se mora onda ću se cjepiti, ali protiv svoje volje, jer zakon je zakon i mora se provesti pa bih riskirao i dao se ubosti kao i svi ostali pa kako meni tako i njimq. E sad, jesam li ja antivaxer?

VL
ST
sttipe
23:33 10.01.2022.

Prominit će "nevidljiva ruka tržišta" pravila u tenisu, da ga mogu pokrast, kad je " nepoćudan". Sljedećima za primjer, kako se prolazi kad pokazuješ javno da imaš kičmu... To "bi moglo bit s njim"!! A šta će bit s nama?? U redove za testiranje, po koronu, za kovid putovnicu??

VL
MC
McCroat
23:46 10.01.2022.

Dobio je pravnu bitku Danas u Melburnu uz srpske,poljske,grčke zastave i četnička ali svi se pravimo ludi Jer Australci su fašisti a Novak heroj Šteta največi do sad a ioak ne mogu za njega radi tih zastava mada znam daam da nema on neke veze sa tim.

VL
AN
anto9
10:21 11.01.2022.

samo maloumni novinarcic moze moze covid vakcinu stavit u kos sa svim drugim vakcinama, dajte momku sendvic zasluzio je

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
23:22 10.01.2022.

Bravo Đokoviću. Svoga tela gospodar!

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
00:19 11.01.2022.

Djoka moze biti ikona samo tenisacima i onima koji taj sport prate, osim naravno Australcima koji slave svog Rod Lavera koji je jedini u povijesti osvojio 2 Grand Slama. I usput, mi bismo rekli prvak.

VL
LU
lucio2
15:04 11.01.2022.

Maknite ovog balkanskog ljigavca s naslovnica!

VL
DU
Deleted user
14:34 11.01.2022.

Ja se bojim jer nama cjepljenima necjepljeni su nam prijetnja

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.