Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HULIGANI NA RIVI
Povratak na članak

Reakcije na napad srpskih vaterpolista: 'Ovo je sramota!'. Huliganstvo osudila i predsjednica

"Split nije i neće biti grad koji tolerira nasilje bilo kakve vrste. Osuđujem napad na trojicu vaterpolista Crvene zvezde koji su danas htjeli uživati na splitskoj rivi. Split je otvoren i gostoljubiv grad", napisao je gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara.

Komentari 209

MA
Marcos
20:56 09.02.2019.

sta srbi poduzimaju kada se pali nasa zastava?...

VL
UM
umnjak
20:57 09.02.2019.

Kad su napali Janicu, nitko nista. Kad su napali Rakitica, nitko nista... Kad se tuku s Boysimaj, nitko nista... Aj oladite...

VL
RO
Rope22
21:00 09.02.2019.

Ne podržavam huligane i napad na sportaše, ali neki moraju shvatiti da Srbija i Hrvatska nikada nisu, niti neće biti prijateljske zemlje.Narod ne zaboravlja.I gdje je bilo policijsko osiguranje?

VL
CA
cortesova arkebuza
21:59 09.02.2019.

Delije poželile selfie na Rivi sa kavom u ruci i u trenerci četničkog kluba pa dobili malo po pičci.Sad se digla 5 kolona i adz na sve četiri.Provocirali su i bili upozoreni od konobara,nisu htjeli skinuti trenerku sa grbom kluba čiji su navijači najgori četnici.Provokacija,naravno,to je i bio njihov cilj.Selfie iz centra Splita pa qurčenje po Beogradu kako su oni delije i u centru Splita su sjedili u tenerkama Zvezde i nitko njima nije ništa kao mogao,jer delije su to.E,pa nije tako bilo i neće ni u budučnosti biti.Neka nose to sranje iz grada Splita,da su bili bez obilježja kluba ne bi se ništa dogodilo kao ni Srbinu iz Surdulice koji se prošlo ljeto kupao na Žnjanu i breketao 2 sedmice meni oko ušiju.Nije ga nitko krivo pogledao,nije se nitko ni okrenio kad se derao na čistoj ekavici da mu djeca izađu “iz vode”.Provokacije nitko ne voli.Ne možeš ni Milwallovim navijačima ispred kafića doći u dresu Arsenala,jebigga,tako je...

VL
Avatar Thc
Thc
21:05 09.02.2019.

Šta kaže Pusička?

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
21:01 09.02.2019.

PS: inače brez mladeži eSDePeja ovo nebi melo smisla. Od predaje oružja, ustajanja dok se proglašavala samostalnost HR, rasprodaje seg kaj se dalo rasprodat (Račanova era), najgore Vlade kaj sme igdar meli (Canetova era), oduševljenja propašću posla oko lovaca....ova fotka je sam konstanta tupo-tvrde nazovi-ljeve ideologije...

VL
TR
tramontana
21:44 09.02.2019.

A ja se sićan kad je Šeki palija hrvatsku zastavu. Sićali se još neko dolaska delegacije Sabora u Srbiju?.- A sad će te me uvjeravati da su trojica Srba mirni dečki koji su bili pristojni i bez provokacije. Ma nemoj!! A sad pišu kako su napadnuti šipkama, noževima. A jeli se itko zapita, nije li ovo naručeni perfomans iz Beograda, posebno kad se ima u vidu da im je dano do znanja da ne provociraju obilježjima CZ. Prenaivni smo za srpske igre.

VL
Avatar ajeto
ajeto
22:26 09.02.2019.

Najbolji je onaj koji je skočio u more i obranio otadžbinu.

VL
SL
shooshko.luka
00:43 10.02.2019.

pa tamo tuku svoje igrace, kako nece tuđe

VL
TB
taras.buljba
22:29 09.02.2019.

Gadno je sjeme posijao Milosevic pa ga vjetar prenijeo i u HR. I sad je zetva ruljo zetva nepase urod ha hebi ga .

VL
NO
Nordovest
22:39 09.02.2019.

"Split nije i neće biti grad koji tolerira nasilje bilo kakve vrste." - i tako već nekih šesdeset godina, auti lete u more, premlaćuju se gostujući navijači, napada se vrijeđa sve što nije po volji "kulturnih" navijača splićana, - alii to nije nasilje, to se samo dica malo ispušu.

VL
Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
22:35 09.02.2019.

Ovaj napad mogu zahvaliti svojim navijačima četnicima koji ponosno na svakoj utakmici Zvezde pokazuju transparent "delije Knin" i " "dogodine u Kninu". A ovim našim "bratstvo i jedinstvo" sugrađanima poručujem da prošetaju Beogradom,Nišom,Kragujevcem... u dresu Hajduka,Dinama ili Hrvatske repke pa će vidjeti što je "dobrodošlica". Ja za razliku od nekih nemam pamćenje kao riba i dobro se sjećam rukometnog EP-a u Srbiji na kojem su naše navijače naganjali sjekirama,mlatili ih i palili im aute... A vi i dalje živite u uvjerenju kako su oni preko kulturni i obožavaju Hrvate a mi nazadni ...

VL
Avatar Thc
Thc
21:01 09.02.2019.

Ti srbi su fascinantni,bune se a kao hrvatskim sportašima u Beogradu kao nebi bilo ništa da su isto tako otišli u neku kavanu,licemjerstvo u veeeelikom obujmu sa njihove strane.

VL
ST
stefj
21:11 09.02.2019.

Ništa čudno za Split, tamo se policija boji huligana. Pa nije ugodno tamo niti kada ste iz Zagreba...

VL
DU
Deleted user
21:26 09.02.2019.

A sto biste vi htjeli gospodo licemjerni politicari. Narod se odgaja u mrznji 30 godina od vas samih. Sad biste vi da ih se nabacuje cvijecem. E ne ide to tako.

VL
CE
cepokotim
21:17 09.02.2019.

Na žalost, nema ovde mira niti će ga biti. Traje samo jedno kilavo i od velikih prinudno nametnuto primirje :(

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
23:21 09.02.2019.

Nevjerojatno kakvi glupi komentari, cast izuzecima! Kako vam nije jasno, problem Splita je da bande a ne redarstvo dakle policija ili drzava kotroliraju tko moze doci i kako se odjeti. "Drzava" gubi kontrolu nad drustvom! Drugorazrdeno je to sto je nasilje rasisticno motivirano premda je jasno da su fašisti bolje organizirani od snaga pravde...

VL
LO
lojtra1
07:25 10.02.2019.

To se na srpski veli ovako: "Hoćete da vam se izvinim? E, taj film nećete da gledate!" Najveći krivac za nemile događaje je bolesnik koji Hrvatske klubove gura u mješovite lige jugoslavenskih gabarita.

VL
CR
cromak
01:16 10.02.2019.

Ovo su price jedne strane i prvo polu vrijeme, gdje je scenarij konstruisan jos u pasaluku, konce treba povezati i saznati nesto istine, lazovi su lazovi, digla se galama za jednu iskru,scenarija iz pasaluka.

VL
Avatar komentatorx
komentatorx
01:30 10.02.2019.

Naravno da osuđujem napad huligana na sportaše Zvezde, ali gdje im je bila pamet da šeću Splitom sa dresom. Svugdje ima debila koji izazovu tenzije kao i prošlogodišnje skidanje Dinamovog dresa u Beogradu.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.