Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK KVALIFIKACIJA

Stiže novi Dalićev popis: Hoće li pozvati Rebića za listopadske susrete? Upitan i Ćaleta-Car

World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Croatia v Slovenia
Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
20.09.2021.
u 09:01

Izbornik Zlatko Dalić danas će objaviti popis reprezentativaca koje će pozvati u listopadske avanture

Hrvatska nogometna reprezentacija opet se okuplja za dva tjedna. Naime, u listopadu su na rasporedu dvije kvalifikacijske utakmice za Katar 2022. 

Prvo će vatreni na put. Na svome ih terenu dočekuje Cipar 8. listopada, a susret je na rasporedu u 20:45 u Larnaci.  U drugom će susretu, tri dana kasnije, vatreni biti domaćini, ovoga puta Slovačkoj i to u osječkom Gradskom vrtu. Utakmica je također zakazana za 20:45.

Izbornik Zlatko Dalić danas će objaviti popis reprezentativaca koje će pozvati u listopadske avanture, a mnogi se pitaju hoće li na njemu biti povratnika koji prošloga puta nisu prešli crtu. Naravno, osim Modrića i Budimira koji se vraćaju nakon svojih ozljeda. 

Nakon što sjajne partije pružaju i neki mladi reprezentativci u svojim klubovima, kao Stanišić u Bayernu, a neki senatori imaju ozljede, kao Vida u Bešiktašu, ne bi čudilo kada bi izbornik ipak promijenio pokoje ime s rujanskog popisa unatoč sedam osvojenih bodova u tri susreta. 

Ono što sve najviše kopka jest – je li Ante Rebić svojim sjajnim predstavama u posljednjih nekoliko susreta jedno od imena koje ćemo opet vidjeti na popisu izbornika Dalića te hoće li Duje Ćaleta-Car ovoga puta biti na njemu s obzirom na to da u Marseilleu nije dobio minutažu. 

Popis iz rujna: 

VRATARI: Livaković, Ivušić, Sluga;

OBRANA: Juranović, Uremović, Lovren, Vida, Ćaleta-Car, Gvardiol, Škorić, Sosa, Barišić;

VEZA: Modrić, Kovačić, Brozović, Pašalić, Vlašić, Ivanušec, Moro i  Majer (kasnije stigao)

NAPAD:  Perišić, Kramarić, Oršić, Budimir, Livaja i Čolak.

>> Matea Jelić čestitala Modriću rođendan

Komentara 9

BR
Breoxs
09:17 20.09.2021.

Rebić se neće ispričati. To je sigurno. Ima odlučan status u Milanu, forma mu je stabilna, a u reprezentaciji se ne snalazi. Ni Kramarić se ne snalazi u reprezentaciji jer je je u 2019.postigao 1 gol, u 2020. isto 1 gol, a ove 2021.g.Andrej još nije zabio gola za reprezentaciju. Rebića neće zvati, a Kramarića će pozvati, i ja očekujem da će Andrej konačno početi zabijati odlučujuće golove protiv Cipra i Slovačke.

IV
IvekIvek
09:12 20.09.2021.

Hoće li u Osijeku igrati sami osječani protiv slovačke?

BR
Breoxs
09:11 20.09.2021.

Rebića, Petkovića i Brekla - neće, a pitanje je što će mu nezaliječeni Gvardiol i Budimir!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije