Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMISLAV STIPIĆ
Povratak na članak

Komentator HRT-a: Nemamo najbolji vezni red na svijetu, a da sam Dalić, ovaj igrač obavezno bi bio u prvih 11

Trener latvijske Aude jučer je na HRT-u ponudio svoj sastav za utakmicu protiv Kanade. Zamijenio bi desnog beka i u napad stavio dva dinamovca. Evo što je rekao za Kovačića.

Komentari 20

DI
Diosiario
19:40 01.12.2022.

Meni sami nije jasno gdje vi novinari nalazite ovakve bolide kojima ne samo da nisu poznate osnove nogometne igre, nego im nisu poznate ni osnove hrvatskog jezika. Neki dan ovaj Stipić na televiziji je rekao riječ "uopšte", tu riječ nisam čuo dobrih 30 možda čak ni 35 godina, prema tome taj lik niti zna govoriti jezik a kamoli da nešto mudruje o nogometu. Čim on tebi počne pričati kako je osnovna funkcija veznog igrača davati golove (a što će raditi napadači?) i iz toga izvlačiti zaključke kako Kovačić nije dobar igrač, to istog trena treba takav intervju prekinuti i uopće ga ne davati u javnost, jer netko tko to tvrdi jednostavnonema pojma o temeljnim zakonima i osnovama igre i samim time je smješan, bespredmetan, nevažan. Očito je uspio zavaljati nekakve Estonce ili Latvijce ili koga već, ali jedino takve velesile i može zavaljati, jedino u takvim velesilama ovakva neznalica i može biti trener.

VL
LI
Limex1989
13:37 27.11.2022.

Zato je on trenerski i dospio tako daleko...u Litvu ili tamo negdje gdje je Bog davno rekao "laku noc"

VL
KA
kažemja
10:47 27.11.2022.

Sad će se blitvari javiti i popljuvati lika koji nije spomenuo njihovog boga nogometa Livaju .

VL
AL
Alexei
13:51 28.11.2022.

Igra onaj koji bliže selektor supku!

VL
Avatar KmicaSKvarta
KmicaSKvarta
14:35 27.11.2022.

Ne kužim žaljenje na termin. Pa njima je bilo protiv maroka tamo 13 sati. To je normalno vrijeme u španjolskoj, engleskoj, francuskoj ligi. U talijanskoj ligi utakmice počinju čak i u pola 13. A nismo ni mi jedina reprezentacija koja igra u to vrijeme na prvenstvu.

VL
RI
rimac444
13:10 27.11.2022.

Svaki normalan Hrvat ima povjerenja u Dalića koji želi najbolje i zna najbolje od ponuđenog, a onda što bude biti će ako bude sreće koja je najvažniji igrač svake utakmice. Ovakvi brojni stručnjaci su kao podrepne muhe koje trebaju bolesnim medijima.

VL
OL
olujasviholuja2
08:41 27.11.2022.

Slažem se

VL
BE
Berri
08:38 27.11.2022.

Valja jasno reći da je vezni red Brozović-Modrić -Rakitić u Rusiji bio jedan od najboljih na svijetu. Međutim, ovaj vezni red gdje su Brozović-Modrić -Kovačić nije najbolji na svijetu. Rekao bih da je, pogotovo s Lovrenom kao stoperom, jedan od najjalovijih veznih redova. Prvo, Modrić guši Kovačića, drugo Kovačić ne preuzima rizik u smislu pokušaja okomitih prodora, treće, Brozović se spušta Lovrenu u krilo i četvrto, nitko od ove trojice upućuje udarce u okvir vrata s 18 do 22 metra. Oni uopće ne mogu ni doći u priliku da netko od njih ima mogućnost udarca na gol s distance od 20-tak metara. Mi smo i prije znali što znači vraćanje Lovrena na stopera, što znači stanka kod Brozovića od 40 dana i što može Kovačić. Očekivao sam puno više od Sose, Vlašića i pogotovo Perišića. Za Kramarića sam znao da se ne snalazi. Danas je nova utakmica i ako ne pobijedimo Kanadu, onda ćemo morati na sve ili ništa igrati protiv Belgije. mislim da će se sve odlučivati u zadnjem kolu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.