Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rusija

Stipe Pletikosa dobio \"hajdučko srce\" i u Rostovu

stipe pletikosa
fc-rostov.ru
20.05.2012.
u 13:59

Slično priznanje dobio još u svojim danima na Poljudu. Torcida ga je dvaput - 1999/2000. te 2001./2002. birala za Hajdučko srce.

Stipe Pletikosa u Rostov je stigao u kolovozu prošle godine, no i to je bilo dovoljno vremena da osvoji navijače tog ruskog prvoligaša, koji su mu dodijelili njihovu verziju \"hajdučkog srca\" - nagradu za najboljeg igrača u ovoj sezoni.

Vratara hrvatske nogometne reprezentacije navijači su izabrali putem internetske ankete koja je bila otvorena gotovo godinu i pol (toliko je, naime, trajalo prvenstvo ove sezone zbog prelaska na sustav jesen-proljeće u idućoj sezoni). Navijači su, nakon prve utakmice razigravanja za ostanak u ligi sa drugoligašem Šinjikom, uručili priznanje svom laureatu - srce u klupskim, plavo-žutim bojama. A Pletikosa kao da je znao, tu je utakmicu branio vrlo dobro i sačuvao je mrežu netaknutom (Rostov je pobijedio 3:0).

- Iskreno, nisam znao da imate ovakvu nagradu za igrače. Svejedno, hvala klubu i navijačima što su vjerovali u mene i dali mi šansu - istaknuo je Pletikosa, koji je slično priznanje dobio još u svojim danima na Poljudu. Torcida ga je dvaput - 1999/2000. te 2001./2002. birala za Hajdučko srce.

Inače, Pletikosa je ove sezone u 24 nastupa za Rostov primio 23 pogotka 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije