Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe Pletikosa
Povratak na članak

Nitko mi nikada ne može reći da se reprezentaciju ne voli u Splitu!

- Najčešća su pitanja bila koliko novca godišnje pa i u četverogodišnjem ciklusu može dobiti Šibensko-kninski nogometni savez.

Komentari 9

MA
Marvin
10:30 30.11.2017.

E moj Stipe koje rekao da ti nevolis reprezentaciju , problem je u tome sto ti nisi sam Split , ima ih jos , nema sumnje da oni nevole reprezentaciju , sobzirom da ih ima vise na svijetu.

VL
DU
Deleted user
15:37 30.11.2017.

Točno Stipe. A meni nitko nemože reći da u Splitu nema ljudi koji mrze reprezentaciju . A tko napravi Svastiku Stipe moj bivša rupo ! I sadašnja !

VL
PA
pappmisi
15:35 30.11.2017.

Primitivno ponasanje ne voli niko a Split se tako ponasa u poslednjih 8 godina. Treba to prevaspitati ljepim recima nismo nista postigli sada dolazi ono drugo Izolacija, izbacivanje iz Prve lige , pa cemo videti da li ce to pomoci ili ne. Dosta je bilo , vaseg primitivnog, agresivnog ponasanje iza cega nema nista ni znanja ni novca nista Jedno veliko Nula.

VL
SO
Somelier
10:36 30.11.2017.

Ja ti mogu reči da se reprezentaciju ne voli u Splitu. Dokaz tome je svastika i stalni napadi na HNS iz Split.

VL
MA
..Marsijanac
04:47 01.12.2017.

"Nitko mi nikada ne može reći da se reprezentaciju ne voli u Splitu!'....Stipe kome ti solis pamet!..... I jos nesto , zasto misi otisao u mirovnu prije Brazila. ? Bio si vec stari panj, ili bolje receno trula klada.

VL
DU
Deleted user
19:44 30.11.2017.

Ovu privatnu Mamic-Sukerovu nevolimo i necemo je nikad volit ! Sta dalje od Splita to bolje ! Ovo nije reprezentacija ovo je najgore sta se moglo hrvatskoj desit osim rata i doda bi jos najezde katolika iz jedne susjedne drzave !

VL
DU
Deleted user
10:37 30.11.2017.

Ovu privatnu Mamic-Sukerovu nevolimo i necemo je nikad volit ! Sta dalje od Splita to bolje ! Ovo nije reprezentacija ovo je najgore sta se moglo hrvatskoj desit osim rata !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.