Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sad pregovara

Stipe: Ngannou? Cain? Cormier? Tko god, borit ću se sa svakim od njih!

Stipe Miočić i Francis Ngannou
Foto: Fightsite
1/3
19.09.2017.
u 12:28

"Ngannou je jako tvrd borac. Pobijedio je neke ljude, svaki meč je sve bolji. Definitivno je jako potentan mladi borac. "

Već smo pisali o gostovanju UFC prvaka Stipe Miočića u jučerašnjoj jubilarnoj 400. epizodi popularnog šoua “The MMA Hour”. Miočić je s Arielom Helwanijem pričao o svom putu u Las Vegas gdje se susreo s “ljudima koji mu mogu pomoći oko boksačke karijere”, piše Fight Site.

No, Stipe je s Helwanijem pričao i o svojoj budućnosti u UFC-u. Kada ćemo teškaškog kralja ponovno vidjeti u akciji i je li riješio problem oko ugovora sa svojim poslodavcem – teme su koje su se nametnule same po sebi…

“Razgovaramo trenutačno, stvari idu dobro. Vjerujem da ću se vratiti u Octagon ili krajem godine ili u siječnju. Zadovoljan sam razgovorima, već sam vam rekao da imam sjajan menadžerski tim iza sebe”, potvrdio je Stipe.

Podsjećamo kako je Miočić već duže vrijeme nezadovoljan visinom ugovora koji ima u UFC-u. Kao prvak u teškoj kategoriji, očekuje veći honorar na što su se čelnici promocije duže vrijeme oglušivali. Je li samo ugovor problem ili je pauza uzrokovana nedostatkom adekvatnih izazivača?

“Da, ali ne ne. Ima mnogo dobrih momaka u ovoj divziji. To je tako u teškoj kategoriji, koliko god si dobar, uvijek ima neki tip koji te može prebiti. Bilo koji dan u tjednu. Nisam još uvijek razgovarao s UFC-om o tome tko bi bio protivnik. Vidjet ćemo.”

Francis Ngannou je potencijalni protivnik. Što Stipe misli o njemu?

“Da, ne znam. Ja nisam UFC-ov match maker. Da jesam, ne bih se borio u kavezu. Ngannou je jako tvrd borac. Pobijedio je neke ljude, svaki meč je sve bolji. Definitivno je jako potentan mladi borac. Slušajte, koga god mi UFC da, ja ću se boriti. Overeem, Volkov i on je tvrd protivnik…Cain… nikada neću odbiti borbu.”

Velasquez neće biti spreman tako brzo, no Stipe ima i njega na radaru…

“Bila bi to bez sumnje sjajna borba. Cain i ja smo oba bazno hrvači, oba idemo naprije, obojica namećemo svoj ritam, volimo se potući. Nadam se da će što prije ozdraviti, sreli smo se i jako je simpatičan momak.”

Upitan je li znao za pregovore UFC-a i Jona Jonesa oko potencijalnog dvoboja s njim, UFC prvak cinično odgovara:

“Ne, nikada nisam niti znao za taj meč. Nisam imao pojma da uopće pričaju o tome. Ja sam obično zadnji koji saznam. Ali to je ok. Da su mi dali Jonesa, borio bih se protiv njega. Ali iskreno govoreći, nisam imao pojma. Kada sam čuo u medijima, pomislio sam: OK, ovo je zanimljivo. Naviknut sam da zadnji saznam, ne brinem se oko takvih stvari, ne dam da mi uništi dan.”

Sada je Jonesovo mjesto zauzeo Daniel Cormier – stari/novi prvak! Je li Stipe zainteresiran za meč protiv njega?

“Da, naravno. Daniel je sjajan meč, koga god UFC želi. Krupan je borac, prije tri tjedna smo se sreli. Ali mislim da je Gustafsson sljedeći za njega, koliko sam čuo. Ali tko zna što će se dogoditi? Ne znam što će UFC odlučiti”, zaključuje UFC prvak.

Komentara 2

PO
POBROZDS
20:24 19.09.2017.

Stipe izmlati jos par tih talibana ,pokupi šolde i makni se dok si normalan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije