Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKROMNI SNAGATOR

Stipe Miočić uoči borbe za svjetski naslov: I dalje dežuram u vatrogasnoj postaji

Stipe Miočić
Foto: Instagram/Stipe Miočić
1/6
19.07.2023.
u 08:47

– I dalje radim i imam dežurstva u vatrogasnoj postaji. Nema sparing borbe svaki dan i ne radim na fokuserima. No i dalje održavam kondiciju, dižem utege… A stignem se i odmoriti.

Stipe Miočić ponovno je dobio priliku doći na tron najveće svjetske MMA organizacije. Američko-hrvatski borac se 11. studenog na UFC 295 priredbi u New Yorku bori protiv prvaka teške kategorije i jednim od najboljih svih vremena Jona Jonesa, piše Croring.

Miočiću će to biti prvi meč od ožujka 2021. kada je nokautom izgubio protiv Francisa Ngannoua i ostao bez naslova.

Stipe će za mjesec dana proslaviti 41. rođendan i ovo mu je možda posljednja prilika opet stići do vrha.

U mnogim analizama vatrogasac iz Clevelanda je autsajder u meču protiv Bonesa, no to ga ne smeta previše.

– Pobijedit ću ga i pojas će ponovno biti oko struka. Jednostavno ću u tom trenutku biti bolji borac od njega. Definitivno idem na finiš. Radim sve što trebam, ništa nisam promijenio – kazao je Stipe Miočić i dodao:

– I dalje radim i imam dežurstva u vatrogasnoj postaji. Nema sparing borbe svaki dan i ne radim na fokuserima. No i dalje održavam kondiciju, dižem utege… A stignem se i odmoriti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije