Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE U RING

Stipe Miočić najavio napad na pojas prvaka svijeta i porukom oduševio navijače

Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
13.07.2023.
u 09:43

- Vraćam se na tron. Svima ću pokazati da zaslužujem biti svjetski prvak u teškoj kategoriji.

Dana White prije nekoliko dana i službeno je potvrdio kako će Jon Jones naslov prvaka UFC-ove teške kategorije braniti 11. studenoga u New Yorku protiv Stipe Miočića.

Američko-hrvatski borac i najveći teškaš u povijesti obećao je navijačima da će srušiti aktualnog prvaka i ponovno stići na tron UFC-ove kraljevske divizije, piše Croring.

Miočić je trenutačno treći u poretku izazivača i to će mu biti prvi meč od ožujka 2021. kada je nokautom izgubio protiv Francisa Ngannoua i ostao bez naslova.

A kada je Kamerunac početkom godine napustio promociju, Jon Jones dobio je priliku boriti se protiv Ciryla Ganea za titulu prvaka.

Jones je u ožujku na UFC 285 priredbi ‘submissionom’ u prvoj rundi svladao Francuza i osvojio upražnjeni naslov teške kategorije.

– Mislio sam da ćemo se boriti u srpnju, no na kraju će se to dogoditi 11. studenog. To je borba koju želim, a želi je i Jones. Ne može bolje – kazao je Stipe Miočić u razgovoru s Megan Olivi i dodao:

– Ovo će biti sudar dvaju stilova borbe, a to jamči dobar meč. Mi posjedujemo stilove koji mogu stvoriti mnogo elektriciteta i pravog vatrometa. Vraćam se na tron. Svima ću pokazati kako zaslužujem biti svjetski prvak u teškoj kategoriji.

Jones je imao trogodišnju pauzu do meča s Ganeom, a Miočić se u oktogon vraća nakon dvije i pol godine.

– Moje je tijelo trebalo odmora. Starim i ništa nije loše u tome. Sada se osjećam odlično, no povremeno moram pustiti tijelo da se odmori – dodao je Stipe Miočić koje će u kolovozu proslaviti 41. rođendan.

 
Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
19:46 13.07.2023.

"Hrvati - to su najbolji vojnici svijeta. Kad bih imao samo 100 000 Hrvata, osvojio bih čitav svijet." Al nakon Oluje njih manje treba, prekaljeni su to borci odlično vojno obučeni no znamo mi petama dati vjetra

DU
Deleted user
16:17 13.07.2023.

Šta Hrvati mogu to niko ne može, nije bez razloga Napoleon rekao: " dajte mi 1000 Hrvata i pokorit ću svet "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije