Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGE ZAMISLI
Povratak na članak

Stipe Miočić novom prvaku potpuno nezanimljiv: 'Moram fanovima dati što zaslužuju'

Ne uspije li UFC dogovoriti borbu protiv Jonesa, kamerunski borac ima pričuvni plan, ali to opet nije meč s Miočićem.

Komentari 4

JA
JaZnam
17:08 07.04.2021.

Ma kao da se pita šta ovog afričkog rudara. Tko imalo prati zna da mu onaj šup.k White neće dati nikad priliku za revanš zato što Stipe nije sudjelovao u njegovom cirkusu.

VL
ME
Meazza
23:55 05.04.2021.

Očekivano. Miočić je potpuno nesvjestan ozbiljnosti i reperkusija ušao krajnje nepripremljen u borbu koja je imala jednosmjerni ishod. I koja mu uopće nije bila potrebna. Vodstvo UFC-a je na sve načine htjelo uzeti pojas Miočiću i nisu se smirili dok to nisu učinili. On i njegov stožer nisu bili svjesni pregovaračkih kapaciteta i opcija. I to sam u uvjetima dok je Miočić bio prvak. Sada je ponižavajuće i teškim brutalnim porazom pokvario inače veliku karijeru. A to mu zaista nije trebalo. Visina honorara koja se sada spominje je 10-15 puta veća, a on je nepotrebno zazirao otvoriti pregovore, i na toj razini otići i do sukoba s UFC-om, i tako otići kao najveći svih vremena.

VL
KU
kuacpalac
13:11 09.04.2021.

koja sramota i konstantno podcjenjivanje Stipe od strane Ufc....pa tko je Nganu da odlučuje očeli mu dat revanš.....e moj Dana (iako je napravia čuda u borilačkom sportu,pogotovo od covid -19)udri glavom uzid!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.