Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC spektakl

Stipe Miočić poslao snažnu poruku: Nisam došao sklapati prijateljstva

Stipe Miočić
Foto: Screenshot/YouTube
1/2
15.08.2019.
u 11:08

Ono što je najvažnije je to da Miočić izgleda fokusiran, motiviran i miran. Spreman je odraditi svoju najbolju borbu

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić bio je dostupan medijima nakon otvorenog UFC 241 treninga u Anaheimu uoči borbe protiv Daniela Cormiera za naslov svjetskog teškaškog prvaka.

Još samo dva dana prestala su do trenutka kad će se vrata UFC-ovog oktogon zatvoriti dok u njemu budu Daniel Cormier, Stipe Miočić i glavni sudac njihove borbe, njihovog revanša, okršaja za titulu prvaka teške kategorije UFC-a, piše Fightsite

Stipe Miočić
1/3

Kako se borba bliži, tako je sve veća napetost, a to zna dovesti i do nekih žešćih izjava. Takvih ovog puta još uvijek nema, no mnogima je poseban dojam ostavila ona u kojoj je Cormiera nazvao Miočića derištem. Kao razlog tog naziva naveo je to što se Stipe nije htio boriti nakon njihove prve borbe nego je tražio revanš, koji je na kraju i dobio.

- Nemam nikakvih osjećaja prema njemu. On prije svega mora izaći iz srednje škole i okrenuti stranicu. Ne znam zašto išta govori o mojih osjećajima, ja sam samo govorio da želim revanš. Taj tip je doslovno plakao na nacionalnoj televiziji - rekao je Stipe za medije nakon otvorenog treninga u Anaheimu.

Bio je još upitan o tome što misli zbog čega se Cormier odlučio na takve izjave. Je li u pitanju njegovo iskreno mišljenje ili se radi o pokušaju dodatne izgradnje borbe, ali i mogućeg odvraćanja pozornosti Miočića od onog što je najvažnije.

- Ne znam zašto to radi. Možda pokušava dodatno izgraditi borbu na račun toga kako je ljut na mene ili me prikazati drugačijim nego što jesam. Nije mi to nešto bitno, ja nisam ovdje došao sklapati prijateljstva nego se boriti - objasnio je Stipe svoj stav.

Ono što je najvažnije je to da Miočić izgleda fokusiran, motiviran i miran. Spreman je odraditi svoju najbolju borbu.

Stipe Miočić predstavio se fanovima u Anaheimu na otvorenom UFC 241 treningu. Pogledajte što je to bivši prvak teške kategorije pokazao na pozornici.

Stipe je na pozornicu došao sa svojim boksačkim trenerom Alexom Cooperom, dok je sve sa strane promatrao menadžer Jim Walter. Stipu je publika pozdravila ovacijama, nakon čega je krenuo njegov prije svega opušteni trening na fokuserima.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Psychlist
Psychlist
15:20 15.08.2019.

Hajmo Stipe, vrati pojas!

DU
Deleted user
21:48 15.08.2019.

Prvu partiju je Stipe naivno kiksao. Ovu drugu ce vratiti sa kamatama Cormieru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije