Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI BORAC

Kakav bi to spektakl bio! Stipe Miočić odgovorio na prozivke: Pazi što želiš!

Mirko Filipović i Stipe Miočić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
11.11.2019.
u 14:38

– Ozbiljan sam. Razgovarao sam s Conorom McGregorom i spremni smo za ''rock and roll''. Dobio sam poruku i od Franka Mira, bivšeg UFC-ova prvaka. Možemo učiniti nešto veliko. Dana, nazovi me! – rekao je Tyson Fury

Bivši boksački prvak Tyson Fury (31) nakon što je zaplivao u kečerskim vodama sada se namjerava okušati i u slobodnoj borbi.

Britanac MMA tehniku trenira s UFC-ovim borcem Darrenom Tillom, a odluči li ući u oktogon, u akciju će se uključiti Conor McGregor. Nedavno je Fury hrabro prozvao američkog borca hrvatskih korijena Stipu Miočića.

>> Ostavile bez daha! Ljepotice kraj kaveza 'bacile' Bandića i Nikicu Jelavića u drugi plan

Mirko Filipović i Stipe Miočić
1/19

– Tko je teškaški prvak u UFC-u? Stipe Miočić. Prihvatio bih taj meč iste sekunde, također s Francisom Ngannouom. S bilo kojim teškašem kojeg imaju. Ne bojim se ni jednog od njih. Ja sam Kralj Cigana. Boksač sam i jedan opaki tip – izjavio je Tyson Fury, koji je na društvenim mrežama objavio snimku treninga s Darrenom Tillom.

A Furyjeva izjava stigla je do Miočića koji mu je putem Twittera poručio: ''Budi oprezan sa željama.''

No pitanje je kako bi se britanski boksač snašao u slobodnoj borbi. Fury ističe kako brzo uči te vjeruje da bi se brzo prilagodio novim tehnikama borbe.

– Ozbiljan sam. Razgovarao sam s Conorom McGregorom i spremni smo za ''rock and roll''. Dobio sam poruku i od Franka Mira, bivšeg UFC-ova prvaka. Možemo učiniti nešto veliko. Dana, nazovi me! – naglasio je Tyson Fury.

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Komentara 3

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
15:08 11.11.2019.

Evo sad će Mirko koji se nije proslavio u UFC - u objasnit trostrukom prvaku UFC -a kako se to radi a možda mu pokazuje žičaru ?

BE
benito1
12:09 12.11.2019.

Valjda peterostrukom prvaku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije