Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLO JE VRIJEME

Stipe Miočić ovog ljeta u ringu s najvećom zvijezdom UFC-a?! "Bit će dio eventa"

Foto: Instagram
1/3
18.04.2022.
u 09:00

Jonesu je trenutno 34 godine i njegov povratak će definitivno odzvoniti u borilačkom svijetu neovisno o tome hoće li mu protivnik za povratnički meč biti Stipe Miočić ili netko drugi.

Dugoočekivani povratak Jona Jonesa u oktogon mogao bi uskoro postati stvarnost. Nije se borio već nešto više od dvije godine kada je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Dominicka Reyesa. Nakon te borbe upraznio je pojas prvaka poluteške kategorije zbog novčanog spora koji je vodio s UFC-om.

Još od tada najavljuje podizanje u tešku kategoriju, a u nekoliko navrata smo mogli čuti kako želi borbu protiv Stipe Miočića, piše Fight Site.

Predsjednik UFC-a Dana White nedavno je na gostovanju za TMZ Sports na pitanje kada bi mogli očekivati povratak Jona Jonesa dao odgovor koji bi mogao oduševiti MMA fanove.

- On će biti dio tog eventa koji slažemo za ovo ljeto.

Foto: Instagram

Početkom srpnja održava se UFC 276 event koji bi kao sudionika glavne borbe večeri mogao imati upravo Jona Jonesa. Kada je priupitan o Stipe Miočiću kao potencijalnom protivniku za Jona Jonesa, Dana White je rekao kako borba protiv bivšeg prvaka u teškoj kategoriji "ima smisla".

Jonesu je trenutno 34 godine i njegov povratak će definitivno odzvoniti u borilačkom svijetu neovisno o tome hoće li mu protivnik za povratnički meč biti Stipe Miočić ili netko drugi. Podsjetimo se, Miočić je pojas izgubio u borbi protiv Francisa Ngannoua nakon što je prije toga u 2 navrata pobijedio Daniela Cormiera.

Ono što je sigurno je da bi Miočić Jonesu poslužio kao pravi test za prelazak u tešku kategoriju i probitak prema samome vrhu i eventualni napad na pojas.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije