Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik izgubio

Štimac upisao poraz u Osijeku, srećom – na teniskom terenu

Igor Štimac, Davor Šuker, Alen Bokšić, Igor Tudor (1)
Marko Mrkonjić/Pixsell
16.10.2012.
u 12:51

Snage su u parovima odmjerili Igor Štimac i Krešimir Bubalo, političar se u konačnici pokazao boljim

Igor Štimac upisao je u Osijeku – poraz. Srećom, dogodio se na teniskom terenu osječke Olimpije. Naime, jučer navečer snage su, u parovima, odmjerili izbornik nogometne reprezentacije i gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo. Sa Štimcem je igrao kapetan TK Donji Miholjac Vatroslav Šrajer, a s Bubalom Damir Rogulja. Produženi set završio je sa 9:8 za Bubala i Rogulju.

– Zasluženo su pobijedili – kaže Šrajer koji je sa Štimcem, za kojeg kaže da je odličan tenisač, posljednji meč odigrao u Umagu protiv Saše Šakića i Mirka Žužića.

Štimac je, dodaje, bio umoran, ali i van teniske forme s obzirom na to da već mjesecima nije igrao. Također, nema iskustvo igranja na tepihu na kojemu je, u amaterskom srazu, briljirao domaćin Bubalo. Revanš je dogovoren.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
toni0705
13:02 16.10.2012.

Zašto ne stavite fotke s meča? Pa imate ih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije