Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrač Udinesea

Štimac u Beograd pozvao Bubnjića umjesto Strinića!

Igor Bubnjić, Igor Štimac (1)
Goran Stanzl/Pixsell
04.09.2013.
u 21:10

Bubnjić je uoči utakmice dobio pretpoziv, a za seniorsku reprezentaciju već ima jedan nastup

Ivan Strinić zbog ozljede ipak neće putovati u Beograd na kvalifikacijsku utakmicu za SP između Srbije i Hrvatske. Nogometaša ukrajinskog Dnipra zamijenit će 21-godišnji branič Udinesea Igor Bubnjić.

Bubnjić je ovog ljeta iz Slaven Belupa otišao u redove talijanskog prvoligaša, ali u šest nastupa njegove momčadi u novoj sezoni, on nije odigrano ni minute. Štoviše, samo je dvaput bio na klupi.

Inače, Bubnjić je uoči utakmice sa Srbijom dobio pretpoziv, koji je sad aktiviran, a za seniorsku reprezentaciju već ima jedan nastup. U lipnju mu je Štimac dao tri minute protiv Portugala.

>>'Eduardo nije spreman za 90 minuta, a takve ne stavljam u igru'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije