Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bit će pozvan

Štimac: Sammir je napredovao, prošli put napuhao je 2 promila

Sammir Štimac (1)
Borna Filić/Pixsell
05.03.2013.
u 09:30

- Svima onima koji čekaju moju reakciju poručujem da nitko neće ispasti iz reprezentacije zbog dva popijena piva

Raznih reakcija ima na Sammirovu vožnju u alkoholiranom stanju. Službeni Dinamo se oglasio i objavio da neće sankcionirati svog nogometaša, a izbornik Igor Štimac, koji će u petak objaviti popis igrača za kvalifikacijske utakmice protiv Srbije i Walesa, slično je postupio.

U kombinaciji za minutažu

Sammir će biti na Štimčevom popisu, dapače u ozbiljnim je izbornikovim kombinacijama da dobije minutažu u susretu, koji će ponuditi puno emocija. Štimcu trebaju svi raspoloživi igrači i nije se olako želio riješiti Brazilca s hrvatskom putovnicom.

- Svima onima koji čekaju moju reakciju poručujem da nitko neće ispasti iz reprezentacije zbog dva popijena piva. Za mene je jedino pravo mjerilo ono što igrač pruža na terenu. Sammir je imao dva slobodna dana i njegova je stvar kako će ih provesti – rekao je Štimac.

Izbornik je pokazao izuzetan smisao za šalu, Sammirovu vožnju pod utjecajem alkohola doživio je na sebi svojstven način.

- Kod Sammira vidim napredak, prethodni put kad je zaustavljen u vožnji, koliko se sjećam, napuhao je više od dva promila. A sada je napuhao 0,76. Usto, ovo što je Sammir zaustavljen dokaz je da naša policija odlično radi svoj posao – zaključio je Štimac.

Prije nešto manje od godinu dana, u svibnju prošle godine Sammir je prespavao u policiji. Tada je napuhao 2,13, vrijeme zaustavljanja bilo je otprilike isto, nešto prije četiri ujutro. Ne idu ga baš te vožnje u sitne sate. A da ponekad pozove taxi?

Kupac gleda i izvan terena

Nije problem što je Sammir izašao u slobodno vrijeme. Ne bi trebao biti problem ni što je popio dva piva. Sammirov problem je što se sve to često ponavlja. O tome on treba razmišljati, pa tko će ga kupiti s takvim referencama. Štimcu učinak na terenu može biti jedino mjerilo, on je izbornik koji igrače koristi nekoliko puta godišnje. Ali, onaj tko u njega uloži milijune za kupovinu, gledat će ga iz svih kutova. Od učinka na travnjaku, pa do učinka izvan njega.

>>>Dinamo neće kazniti Sammira, navijači Štimcu: Ne zovi ga više!

>>>Sammir opet pio, u 3.40 sati uhvatila 
ga policija s 0,76 promila

Komentara 9

BA
balic
10:13 05.03.2013.

Samir je kriv ,ali odlican igrac -Anketa.! odlican ,,je za nasu ligu ... Kad je tako odlican pitam vas zasto se ni jedan veci i bolji klub u inozemstvu ne otima za tog odlicnog igraca... Ma nemojte nas eb.i zasmijavat... To je kao da kazete:Dinamo je najbolji klub ,je u Hrvatskoj a u LP.ga svi pune kako je najbolji...

MA
Marko820
10:58 05.03.2013.

@ Hallo balic, Samir je dobar igrac, ali njega nece nitko da kupi, zato sto nema disciplinu.

LA
lakotako
09:49 05.03.2013.

je** mi se jel moralna nula ili desetka glavno da vodi repku ravno prema Brazilu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije